Sabadell

“El moment és ara”

Sabadell. L'equip vallesà afronta les tres cites que queden conscient que no hi ha marge d'error i que cal allargar la ratxa de triomfs a casa per jugar el ‘play-off'

Les jornades passen i el discurs que hi ha al vestidor del Sabadell creix en ambició a mesura que l'equip s'aferma com a candidat a jugar la promoció d'ascens. Ara ja només queden tres cites i no hi ha temps per parlar en clau poruga o prudent: és moment de pensar en gran. Només cal escoltar les paraules transcendents que Miquel Olmo va dedicar ahir als seus deixebles per veure amb quin estat d'ànim el Sabadell afronta el partit clau de demà contra el Tenerife. “Durant la temporada sempre ens hem alçat amb força davant les adversitats i ara és el nostre moment”, va dir l'entrenador arlequinat, que hi va afegir: “Ens hem de reivindicar per aconseguir allò amb què ningú no comptava, aquest somni que comparteix la plantilla i la nostra afició.”

El discurs del tècnic terrassenc es fonamenta en els bons resultats a la Nova Creu Alta i en la imatge batalladora que els seus jugadors mostren darrerament a camp contrari. Ara bé, les paraules s'han de rubricar sobre la gespa i Olmo és conscient que, per acabar la temporada disputant el play-off, caldrà guanyar-ho tot (després del Tenerife visita el Madrid Castella i rebrà el Recre). Ell, en tot cas, no fa comptes més enllà del partit de demà i espera que el fet que la victòria sigui un imperatiu no perjudiqui els seus: “La pressió que tenim per guanyar no pot ser en cap cas negativa, ha de ser positiva, des de la responsabilitat i el coneixement. El rival ens ho posarà difícil.” I és que, si els arlequinats encadenen sis victòries a casa, el Tenerife afronta el partit de demà amb la necessitat de trencar una ratxa nefasta de quatre derrotes consecutives per la mínima. No fer-ho, l'allunyaria de la batalla per l'ascens. “Els jugadors saben que treballar és l'única manera de mantenir el somni viu i sortiran al camp disposats a fer-ho, contra un rival que també s'hi juga molt”, va concloure Olmo.

LES FRASES

Durant l'any ens hem alçat davant les adversitats i ara és el nostre moment. Ens hem de reivindicar per aconseguir allò amb què ningú comptava

LA DADA

Els jugadors saben que treballar és l'única manera de mantenir el somni viu i és el que faran
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
6
victòries
i set partits invicte ja encadena el Sabadell a la Nova Creu Alta. Hi ha sumat 19 dels últims 21 punts en joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)