Sabadell

Benvinguda pressió

Sabadell. Els arlequinats es juguen la primera pilota de partit contra un rival directe. A la Creu Alta esperen el suport de 9.000 espectadors, una entrada mai vista amb l'equip a segona A

Un equip dissenyat per salvar-se, havent passat penúries durant gran part de l'any per no cremar-se agraeix, i de debò, partits com el d'avui. Pocs es pensaven que el Sabadell tindria oportunitats a tres partits del final de jugar la promoció d'ascens. I no pas remotes, ja que la igualtat en la categoria i la gran quantitat d'enfrontaments directes fa que sumant tres victòries en tres partits, el bitllet sigui gairebé segur. El primer dels tres passos que ha de fer el conjunt arlequinat és avui contra el Tenerife. I el farà al seu estadi amb el suport de 9.000 espectadors, que és l'assistència prevista –rècord en els últims tres anys– per al matx d'avui.

Els arlequinats, doncs, jugaran amb una dosi de pressió extra, la d'un equip poc acostumat a veure tanta gent donant-los suport i aspirant a uns privilegis que no s'imaginaven. “Benvinguda pressió”, diu Olmo: “La d'un equip que ha tingut molts moments i que vol reivindicar aquest com el seu.” L'energia en el discurs de l'entrenador ve pel gran estat de forma dels seus. El Sabadell arriba a la cita d'avui havent jugat el seu millor futbol en l'últim mes i sent un dels equips que ofereix menys dubtes dels sis que lluiten per les tres posicions de promoció d'ascens que queden. “La confiança en excés és dolenta. Ens ha de donar seguretat per defensar la nostra idea, i crec més en la responsabilitat”, afegeix Olmo, que diu que queda el més difícil: “És molt complicat tenir els números que tenim a casa, però ho és encara més superar-los.”

El millor onze

El Sabadell continua sent el millor local de la categoria, i ho ha aconseguit amb el suport de quatre gats. Avui l'entrada serà rècord, perquè l'afició durant aquesta setmana s'ha aprofitat dels preus econòmics (5 euros als gols i 10 euros al lateral) per retirar unes 3.100 entrades anticipades. “Hi ha motius perquè els jugadors se sentin orgullosos. Ells ho estan, i molt, d'haver despertat l'aficionat que no venia”, explica Miquel Olmo, a qui li agradaria veure el camp ple: “És un gran mèrit dels jugadors arrossegar tanta gent, i tant de bo estiguéssim per sobre dels 10.000.”

Per al partit d'avui, Miquel Olmo farà servir tota l'artilleria que tan bé li ha funcionat en els últims quatre partits. Sense lesionats –només la de llarga durada de Pablo Ruiz–, l'entrenador, a més, recuperarà Raúl Tamudo, que fa dues setmanes que força la seva recuperació i que ahir es va entrenar amb la resta del grup formant part de l'equip suplent. Olmo hi tornarà amb Espasandín al lateral esquerre –ha robat definitivament el lloc a Clerc– i amb Sotan –el mateix ha passat amb el renovat Gato.

En mal moment?

El Tenerife arriba avui a la Creu Alta en la pitjor ratxa de resultats d'aquesta temporada. Ha perdut els quatre últims partits, però ho ha fet per la mínima i donant una bona imatge. L'equip s'aferra a l'enfrontament d'avui perquè esgota les seves oportunitats de ser a la posttemporada. Si perd avui, quedarà descartat per a la lluita. “El partit és de play-off, un rival directe i que no m'agrada en el moment que arriba”, reconeix Olmo que afegeix: “Com nosaltres, és un equip que s'ha trobat a l'abast d'assolir un objectiu amb el qual no comptaven.”

Álvaro Cervera hi va només amb la baixa d'un juvenil i sense gaires novetats respecte a les últimes convocatòries. “L'equip s'està entrenant molt bé, fins i tot hem de posar límits, perquè van a molt bon ritme però també està tocat moralment després de les últimes derrotes”, deia el tècnic del conjunt canari, que afegia: “Si continuem així, hem de guanyar en qualsevol moment.”

LES REACCIONS

La confiança en excés és dolenta. Ens ha de donar seguretat per defensar la idea
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
L'equip s'està entrenant molt bé, però també està tocat moralment per les derrotes
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife

Ayoze i el fitxatge pel Newcastle

Aquesta setmana s'ha confirmat el traspàs d'Ayoze Pérez al Newcastle a canvi de 2,2 milions d'euros. El jugador ha estat la revelació, juntament amb Adama, de la categoria aquesta temporada (16 gols) i el seu club ha volgut treure rendiment monetari amb el jugador que el seguien els grans clubs europeus. “Ayoze és un noi molt serè, i m'imagino que per dins tindrà una sensació estranya, però ni amb mi ni amb els seus companys es mostra diferent”, deia el seu entrenador, Álvaro Cervera: “Aquestes coses poden passar, que un jugador estigui pensant en el dia de demà. Però ell és el mateix jugador que fa tres mesos o tres setmanes, i per això no em preocupa gens.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)