Sabadell

Els que faltaven per al duro

Sabadell. El Las Palmas i l'Alcorcón s'afegeixen a la lluita per la promoció d'ascens i ja són set equips per quatre posicions. Aquesta setmana, el duel Còrdova-Recreativo serà clau

El Sabadell continua embalat, però matemàticament no depèn d'ell mateix per disputar la promoció d'ascens. La gran quantitat d'equips que lluiten per les quatre posicions que jugaran la propina fa que els arlequinats tinguin moltíssimes possibilitats de disputar-la si sumen els sis de sis que queden.

Aquesta setmana, però, s'hi han afegit dos rivals amb què no es comptava. La derrota del Las Palmas contra un rival directe (el Recre) i la victòria de l'Alcorcón (la quarta seguida) han posat encara més llenya al foc. Set equips separats per quatre punts lluitant per quatre posicions amb dues jornades per jugar.

El Sabadell (58 punts) conserva intactes les possibilitats d'entrar-hi, perquè continua jugant a un nivell altíssim i té a un punt la zona de promoció. Li toca jugar contra el Madrid Castella (19è) aquest cap de setmana a Valdebebas i a casa contra el Recreativo, que és el que marca el límit de la promoció ara amb 59 punts.

Duels directes

La penúltima jornada serà clau, però no definitiva. Per començar, el partit gran és entre el Recreativo i el Còrdova, dos equips que ara estan empatats a punts a la frontera de la promoció. Qui guanyi farà un salt endavant en la lluita i qui perdi quedarà tocat. Si empaten, les hipotètiques victòries del Múrcia i del Sabadell els deixarien a fora tots dos.

Fins la jornada passada, el Múrcia era l'equip que ho tenia millor. Però es va complicar la vida a casa contra el Saragossa, que no s'hi jugava res. També se la va complicar el Las Palmas, que no ho veu clar i per això va fer fora Sergio Lobera.

Jugaria la promoció
LAS PALMAS
3r classificat
60 punts 6 punts dels últims 15 2 derrotes seguides
Calendari
Mallorca (18è) - Las Palmas
Las Palmas - Ponferradina (15è)
Com arriba?
És l'equip que arriba amb més dubtes de tots. Acaba de destituir el seu entrenador, Sergio Lobera, i acaba de dilapidar les seves possibilitats de pujar directament, l'objectiu del club.
No jugaria la promoció
ALCORCÓN
10è classificat
56 punts 13 punts dels últims 15 4 victòries seguides
Calendari
Barça B (4t) - Alcorcón
Alcorcón - Saragossa (13è)
Com arriba?
Arriba en una forma espectacular i juga contra dos rivals que no els va res, però és a molta distància de la fase d'ascens i necessita que els rivals directes fallin en cadena.
Jugaria la promoció
CÒRDOVA
classificat
59 punts 10 punts dels últims 15 2 victòries seguides
Calendari
Recreativo (7è) - Còrdova
Còrdova - Mallorca (18è)
Com arriba?
Igual que l'Sporting i el Sabadell, és un dels millors equips en aquest moment de la temporada, però li tocarà mastegar sorra en el difícil calendari. El partit clau és a Huelva, però el Mallorca s'ho jugarà tot.
Jugaria la promoció
SPORTING
classificat
60 punts 10 punts dels últims 15 3 partits sense perdre
Calendari
Saragossa (13è) - Sporting
Sporting - Tenerife (11è)
Com arriba?
El canvi d'Abelardo li ha anat de meravella, al conjunt asturià, que, a més, té un calendari extremament accessible. Ni el Saragossa ni el Tenerife s'hi juguen res d'aquí a final de curs.
Jugaria la promoció
RECREATIVO
classificat
59 punts 8 punts dels últims 15 2 victòries seguides
Calendari
Recreativo - Còrdova (6è)
Sabadell (9è) - Recreativo
Com arriba?
Estava tocat de mort després d'una mala ratxa que l'ha estat a punt de deixar fora de la lluita, però les últimes dues victòries l'han fet revifar. Sobretot la darrera, en què va aixecar un 2-0 a Gran Canària.
No jugaria la promoció
MÚRCIA
classificat
59 punts 8 punts dels últims 15 2 partits sense guanyar
Calendari
Tenerife (11è) - Múrcia
Múrcia - Madrid Castella (19è)
Com arriba?
En dues jornades han caigut en la classificació per una contundent derrota (4-0) i un empat contra dos rivals que no s'hi jugaven res. Té una de les plantilles més justes de tots els candidats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)