Sabadell

Una convicció plena

Sabadell. L'equip arlequinat confia que si dissabte derrota el Recreativo acabarà disputant la fase d'ascens a primera, ja que confia en una ensopegada del Còrdova o el Las Palmas

El Sabadell afronta la cita de dissabte, que és la més important de les darreres tres temporades, amb una idea clara i sense voler fer càlculs. Els homes de Miquel Olmo s'han conjurat per fer allò que està a les seves mans –guanyar el Recreativo– i esperar una ensopegada del Còrdova o el Las Palmas que els permeti tancar la temporada batallant per pujar a primera. La plantilla ho té molt clar: si el partit acaba amb victòria local, els arlequinats jugaran el play-off. Això és almenys el que explica Nauzet: “Tinc la convicció que si guanyem el Recre jugarem la fase d'ascens.” El porter del Sabadell, a més, relata la il·lusió que hi ha al vestidor per “lluitar per una cosa bonica” que l'equip no s'esperava tenir a l'abast, “sobretot tenint en compte que les primeres quinze jornades van ser un desastre.”

Serà clau, en tot cas, mantenir l'excel·lent línia de resultats a la Nova Creu Alta, on el Sabadell encadena set victòries. “Som un equip fort a casa, hem guanyat molts partits seguits i tant de bo mantinguem la línia, sumem una altra victòria i ens posem en promoció.”

No faltarà suport

Amb vista a la cita clau contra el Recreativo, l'equip tornarà a disposar dels ànims d'una Nova Creu Alta plena a vessar. El club, de fet, preveu la millor assistència de les darreres tres temporades, ja que ha venut més entrades que fa quinze dies a aquestes alçades. Ahir ja se n'havien despatxat 1.200 i dissabte les taquilles de l'estadi obriran abans: a les onze del matí en comptes de les dues del migdia.

LES FRASES

Tot i dependre d'altres resultats, tinc la convicció que si dissabte guanyem el Recreativo acabarem jugant la fase d'ascens
Estem jugant per una cosa bonica i no ens ho esperàvem, l'inici de lliga va ser un desastre
Nauzet Pérez
PORTER DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)