2a divisió FEF

Punsí tornarà a formar tàndem amb Arnau Sala

2a divisió B. El tècnic de Vilafant serà el segon entrenador de l'Olot. Xavi Punsí ja va treballar amb Sala durant tres cursos a la Unió

L'Olot anunciarà avui la nova composició del cos tècnic, encapçalat per Arnau Sala. Una de les peces d'encaix d'aquest nou equip serà Xavi Punsí, entrenador del Figueres entre el juliol del 2013 i el gener del 2014. De fet, el tècnic de Vilafant ja va formar parella amb Sala entre les campanyes 2010/11 i 2012/13 també en el Figueres, equip amb el qual van aconseguir assolir dos ascensos consecutius –des de preferent fins a tercera divisió.

Amb la marxa de David Ochoa, Arnau Sala ja va mostrar el desig d'envoltar-se de gent de la seva confiança per formar un equip tècnic de treball d'allò més competitiu.

Santi Buendia no continuarà

Després de dos anys al club, el preparador de porters, Santi Buendia no seguirà dins el cos tècnic del conjunt garrotxí. L'exporter de l'Olot (hi va jugar des del curs 90/91 fins al 93/94 ) i del Peralada, entre d'altres equips, marxa per motius laborals que li impedeixen compaginar la seva feina amb els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)