1a divisió

des del brasil

Neymar passeja per Copacabana

És bastant habitual anar passejant per l'espectacular platja de Copacabana i trobar-te el gran ídol dels brasilers, Neymar, vestit amb la samarreta del Brasil i fent-se fotos amb els aficionats. És possible trobar-te el jugador del Barça a totes hores. Al matí i també a la nit. Evidentment, la persona que et trobes no és Neymar de veritat. El jugador del Barça està concentrat a Teresópolis,una ciutat situada a uns cent quilòmetres de Rio de Janeiro, des d'on Luiz Felipe Scolari intenta portar la selecció brasilera fins al seu sisè mundial.

No és Neymar, però és algú clavat al davanter brasiler. Es diu Thiago, té 21 anys i des de'n fa uns cinc es guanya la vida, i molt bé, fent de doble del jugador del Barça. La seva similitud és espectacular i al Brasil el contracten en molts programes de televisió, per animar festes i també per fer de doble en molts dels anuncis que ha de gravar l'estrella brasilera, que coneix perfectament Thiago. El doble del blaugrana té inclús una agència de publicitat que s'encarrega de buscar-li contractes i festes. Explica que fins i tot ha estat contractat per famosos que volien comptar amb Neymar en alguna festa d'aniversari, però que, com que era impossible, es van haver de conformar amb la presència del seu doble, a qui durant aquest mundial se li multiplica la feina, ja que està sent contractat per assistir a moltes recepcions.

Thiago, que sempre va amb ulleres de sol perquè la sensació de similitud sigui més real, explica que segueix de prop tot el que fa Neymar des que el passat estiu va marxar al Barça, entre altres coses, perquè ha d'estar al dia dels seus tallats de cabells o de si es fa qualsevol retoc físic. Explica Thiago que, cada vegada que Neymar es canvia el look, ell ha de visitar la perruqueria per fer-se el mateix pentinat que el jugador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)