2a divisió A

A Llagostera tanquen la porta

El municipal de Llagostera necessitaria un rentat de cara a tots els nivells per respondre a les exigències de la Lliga de Futbol Professional. Tot feia pensar que seria impossible veure-hi partits de segona A, i l'alcalde ho va confirmar: “Nosaltres no tenim disponibilitat econòmica per assumir una inversió d'aquest tipus”, va explicar Fermí Santamaria. “Hem de prioritzar altres problemes. Preval la situació de famílies que estan patint molt la crisi”, hi va afegir.

L'alcalde defensa la bona sintonia amb el club i preveu reunir-se demà amb la presidenta, Isabel Tarragó. “Intentarem donar un cop de mà al club en tot el que puguem, però primer hem de saber quines necessitats té”. Fins ara, l'Ajuntament no ha ofert cap aportació econòmica directa al club. “Hem assumit el manteniment del municipal i ens hem preocupat de les obres que s'han hagut d'anar fent”, exposa Fermí Santamaria. L'Ajuntament també està estudiant la possibilitat de fer un altre reconeixement institucional al club, tot i que molts jugadors ja són de vacances.

La tensió de dissabte

L'alcalde de Llagostera no va voler respondre gaire les crítiques provinents de Tarragona, tant després del partit com amb posterioritat. Es va referir, això sí, al fet que Josep Fèlix Ballesteros pagués entrada. “Estava acreditat. Ara bé, si va a taquilles a comprar una entrada, pot passar que no el coneguin. A mi també m'hauria passat a Tarragona.” Santamaria diu que no té res “ni contra el Nàstic ni contra la seva afició” i sentencia: “A la vida, el més important és saber guanyar, i també acceptar perdre.”

IMPOSSIBLE

L'Ajuntament considera inviable assumir una inversió per adequar el camp

LES REACCIONS

Intentarem donar un cop de mà al Llagostera en tot el que puguem. Primer hem de saber quines necessitats té

L'ARGUMENT

Els petits també tenim dret a ser feliços. S'ha de saber guanyar i acceptar perdre
Fermí Santamaria
ALCALDE DE LLAGOSTERA
No tenim disponibilitat per a una inversió així. Abans s'han de resoldre problemes de famílies que estan patint molt
Veu prioritaris altres problemes del municipi, però es reunirà demà amb el club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)