2a divisió A

A Llagostera, primeres pedres del nou projecte

Noms propis. Oriol Alsina anunciarà avui si es queda a Girona o a Llagostera, i Òscar Álvarez tindrà un paper en l'estructura tècnica

El Llagostera, que debutarà el pròxim mes d'agost a la lliga de segona A, presentarà avui les primeres pedres del nou projecte. La principal incògnita que es desvelarà serà el futur d'Oriol Alsina, que anunciarà si es queda al Girona, on té signat un contracte de tres temporades, o si decideix quedar-se al Llagostera a liderar el curs del club de la seva vida a la divisió de plata. Tot indica que Alsina es quedarà a Montilivi i que deixarà a càrrec del Llagostera persones de la seva màxima confiança.

Un dels noms propis és el d'Òscar Álvarez. El capità llagosterenc ha estat la prolongació d'Oriol Alsina al terreny de joc i la seva figura tindrà un paper de protagonista. És difícil que el defensa, de 37 anys, continuï en actiu una temporada més, però el seu perfil encaixaria tant a la banqueta (s'ha tret el títol estatal) –tot i que tampoc hi ha motius per pensar en un relleu per a Lluís Carrillo– com a la direcció esportiva. De fet, Òscar Álvarez ja va estar donant un cop de mà a Oriol Alsina quan aquest va arribar a Montilivi, i ha hagut d'estructurar l'àrea esportiva i també el futbol de base.

Les renovacions

El Llagostera també podria fer pública –avui o en els pròxims dies– la renovació del gruix de la plantilla. Alguns futbolistes com ara Sellarés i Tarradellas tindran l'oportunitat de debutar a 2a A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)