2a divisió A

Vallho hauria de ser el primer, però no l'últim

L'escenari. Amb el Llagostera a segona A, el traspàs de jugadors cap a Montilivi queda condicionat, tot i que la voluntat del Girona és la mateixa

El Girona, limitat per una altra retallada dura del pressupost, feia temps que tenia a l'agenda diversos jugadors del Llagostera als quals veia vàlids per incorporar a l'equip. Amb millor connexió que cap altre rival de la categoria, tot feia pensar que seria fàcil per al Girona seduir els jugadors, que tindrien l'oportunitat de tastar la segona A. L'ascens del Llagostera, però, ha fet variar l'escenari. D'entrada, l'oportunitat de fer el salt a la categoria ja la tenen sense moure's del Llagostera. A més, la majoria de jugadors tenen contracte amb el conjunt presidit per Isabel Tarragó, que el podria fer valer. No són distàncies insalvables, perquè és difícil pensar que un jugador temptat pel Girona refusarà aquesta oferta per quedar-se en el Llagostera, però com a mínim no és tan fàcil i directe com ho hauria estat amb els llagosterencs a segona B.

El que no ha canviat és la voluntat del Girona d'incorporar diversos jugadors del Llagostera, que han ofert un rendiment molt alt a segona B i a qui Oriol Alsina veu preparats per competir a un bon nivell en el conjunt que prepara Pablo Machín. El més ben situat és el central Vallho, que si res no es torça serà el primer de canviar la samarreta blaugrana per la blanc-i-vermella. Consolidat de ple en l'equip, Vallho ha estat un pilar a l'eix defensiu del Llagostera (3.700 minuts repartits en 41 partits).

Vallho acaba contracte, com també el pivot defensiu Tito i el lateral dret Aimar Moratalla. La intenció d'Oriol Alsina és consensuar amb Pablo Machín quins jugadors interessen per al Girona, i a partir d'aquí mirar de convèncer-los. A Llagostera, l'arribada imminent de Gerard Escoda i Santi Castillejo també servirà per anar configurant la plantilla de l'estrena a segona A. “Tinc el costum de no posar-me en la faceta esportiva. Si fos per mi, es quedarien tots”, va expressar la presidenta, Isabel Tarragó, amb la majoria de jugadors presents a la sala de premsa del municipal.

NO TAN DIRECTE

Diversos homes interessants tenen contracte pel curs que ve amb el Llagostera

VALLHO, MADUR

El central ha acabat contracte, igual que Tito i Aimar, i el Girona el veu ben preparat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)