3a divisió FEF

La Pobla opta per Posse

3a divisió. El filial del Nàstic anuncia la incorporació de l'extècnic de l'Hospitalet, que es converteix en l'últim fitxatge a les banquetes de tercera

El cicle de canvis d'entrenadors a tercera de cara a la temporada 2014-15 ha arribat al seu punt final. La Pobla de Mafumet va anunciar ahir la contractació de Martín Posse com a nou tècnic en detriment d'Ivan Moreno. L'exjugador de l'Espanyol, de 38 anys, és l'escollit per dirigir la banqueta del filial del Nàstic en la que serà la seva tercera experiència com a entrenador. Anteriorment, el Cholo s'havia fet càrrec del juvenil de l'Espanyol i de l'Hospitalet, amb sort dispar. En la seva etapa amb el conjunt blanc-i-blau –entre el 2011 i el 2013–, Posse va assolir un subcampionat i una copa del rei, mentre que l'experiència amb el conjunt del Barcelonès la temporada 13/14 va ser menys reeixida, ja que va ser destituït pels mals resultats. Posse estarà acompanyat de Manel Cazorla, que exercirà el càrrec de segon tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)