2a divisió A

La bandera del Llagostera ja oneja a la LFP

Presentació. La presidenta del club, Isabel Tarragó, va ser a Madrid en l'acte simbòlic de confecció de la competició de la 2a divisió A

El Llagostera ja és un més dels vint-i-dos clubs que competiran aquesta propera temporada en la segona categoria del futbol estatal. La presidenta Isabel Tarragó va ser ahir a Madrid en l'acte simbòlic de lliurament de les banderes dels nous clubs que competiran a la 2a divisió A. Tarragó va fer entrega de la bandera blaugrana als membres de la lliga de futbol professional, i aquests la van situar amb la resta de clubs que a partir d'aquest curs 2014/15 seran els seus rivals en la categoria de plata. Juntament amb la del Llagostera també s'hi van afegir la dels altres tres clubs que han aconseguit l'ascens en aquest darrer mes i mig: el Racing de Santander, l'Albacete i el Leganés. També van passar a formar part de les vint-i-dues banderes de la 2a divisió A els tres clubs que han baixat des de la primera divisió: el Betis, el Valladolid i l'Osasuna.

El Llagostera és l'únic dels quatre equips que han pujat de categoria que mai no havia jugat a la 2a divisió A. Una altra curiositat de la jornada va ser que tant el Llagostera, amb Isabel Tarragó, com el Leganés, amb Maria Victoria Pavón, tenen dones al capdavant dels seus projectes futbolístics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)