2a divisió A

El Girona vol que el Llagostera pagui un lloguer per Montilivi

Ahir, amics; avui, coneguts; demà, rivals, i demà passat, qui sap. Les relacions entre el Girona i el Llagostera canvien d'estat segons els esdeveniments, l'últim dels quals –la marxa d'Oriol Alsina– ha dibuixat un escenari difícil d'imaginar fa cinc dies. Tant, que fins i tot es pot veure afectat l'acord al qual els dos clubs (i els dos ajuntaments) van arribar perquè el Girona i el Llagostera compartissin Montilivi durant la temporada 2014/15. Les bones intencions, però, estaven pendents de la firma i de resoldre alguns serrells.

El Girona estudia demanar al Llagostera un lloguer per utilitzar l'estadi de Montilivi, l'obertura del qual té uns costos elevats els dies de partit perquè hi ha aspectes diversos com ara el personal, la seguretat privada, la utilització dels torns i de la UCO, la neteja, la llum, el videomarcador... I també el desgast de la gespa, que necessitarà actuacions preventives i de manteniment. El club calcula que aquestes despeses s'enfilen fins als 15.000 o als 17.000 euros per partit, que és la quantitat que hauria de pagar el Llagostera per poder jugar a l'estadi (uns 350.000 euros l'any).

El Girona no farà res sense el consentiment de l'Ajuntament, tot i que el club tindria mans lliures, perquè el contracte d'arrendament deixa clar que la llicència de l'ús i de la gestió de l'estadi es del Girona.

Palamós obre la porta

Si no hi hagués acord econòmic pel lloguer de Montilivi, el Llagostera es podria trobar sense camp i amb l'obligació d'haver-ne de buscar un altre, a contrarellotge. És obvi que Palamós seria una opció. De fet, el seu president, Joan Pau Pérez, va dir ahir que donarien les màximes facilitats a l'equip llagosterenc.

El que ja té assumit el Llagostera és que, vagi on vagi, el club que l'aculli li reclamarà uns diners com a compensació. A Montilivi ho té tot molt més a mà, però les despeses també seran més altes. Hi ha el problema de la gespa i també el dels vestidors.

PER PARTIT

Per l'obertura de l'estadi i el desgast de la gespa, el Girona podria demanar uns 15.000 euros

BUSCANT SUPORTS

El Girona té la llicència d'ús i de gestió de l'estadi, però vol el vistiplau de l'Ajuntament

ELS SERRELLS

El Llagostera haurà de buscar un altre camp si no accepta les condicions del club gironí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)