2a divisió A

El Llagostera ja carbura

En marxa. El conjunt llagosterenc anuncia les quatre primeres baixes en la plantilla: Barón, Fullana, Álex Cruz i Lobato. Durant aquesta setmana té previst tancar l'apartat de renovacions

El Llagostera va confirmar ahir els primers moviments en la plantilla des que és nou equip de la 2a divisió A. L'equip blaugrana va anunciar que quatre jugadors no continuaran en el projecte llagosterenc el curs que ve: Andrés Barón, Álex Cruz, Fullana i Lobato es desvinculen del club del Gironès. “Hem fet un estudi profund de la plantilla durant aquesta setmana, i per motius esportius vam decidir que aquests quatre futbolistes no continuarien. Han fet una bona temporada en l'aspecte col·lectiu, però l'ascens a una categoria superior requereix alguns canvis”, va analitzar el secretari tècnic, Gerard Escoda.

Fullana, Lobato i Cruz van aterrar a Llagostera l'estiu passat i, després d'un curs amb un rendiment ple d'alts i baixos, no continuaran. Així doncs, el balear i l'andalús no podran debutar a la categoria de plata amb l'equip blaugrana, mentre que Álex Cruz no hi podrà tornar tot hi tenir-hi ja experiència: “Era el que tenia més nom de tots ells, però hem valorat la situació i hem decidit que no continuï”, va valorar Escoda. També és destacable la baixa de Barón, un dels quatre veterans –amb Pi, Tito i Tarradellas– que va apostar per un recent ascendit a 2a B fa tres cursos i s'hi ha mantingut fidel fins aquest mes de juny.

Sortir abans d'entrar

Tot i que el secretari tècnic llagosterenc va explicar que no s'ha parlat amb cap més jugador que els quatre que han causat baixa, sí que va comentar que tenen clar qui volen i qui no per fer el salt a la 2a divisió A: “Ho hem analitzat amb el cos tècnic i sabem quines renovacions volem. També hem de parlar amb els que tenen contracte. Els primers de saber si es compta amb ells o no han de ser els jugadors, i així ho farem”, va explicar.

En els pròxims dies s'espera una activitat frenètica a Llagostera, on la majoria dels jugadors que van aconseguir l'ascens encara estan de vacances: “Entre avui i demà tenim previst parlar amb tothom i deixar tancat l'apartat de futbolistes que continuen”. Amb la marxa d'aquests quatre primers jugadors –tots ells van acabar contracte el 30 de juny passat– la plantilla llagosterenca queda amb 10 futbolistes amb algun tipus de vinculació contractual amb el club i sis més que ara mateix són lliures.

Un cop s'hagi definit exactament quants integrants de l'actual equip es mantenen a Llagostera serà l'hora de les altes: “Ara mateix tenim molts noms sobre la taula i també hi hem estat treballant. No ens volem precipitar i volem fer les coses bé. Primer veurem amb qui comptem dels que tenim, ho anunciarem aquesta setmana, i després ja veurem com comencem a reforçar”, va comentar Gerard Escoda. Amb poc més de dues setmanes per davant, a l'àrea esportiva llagosterenca se li gira molta feina.

EL PROTAGONISTA

Tenim clar qui seguirà i qui no. S'ha fet un estudi de l'equip i aquesta setmana es parlarà amb tots els jugadors de la plantilla
La tornada d'Oriol i Àlvarez ens afecta de manera positiva. Com més siguem treballant, millor
Gerard Escoda
secretari tècnic del llagostera

Una estructura tècnica sòlida i que compta amb tots

Un dels dubtes que cal resoldre aviat és exactament saber com queda l'àrea tècnica del Llagostera després de la tornada d'Oriol Alsina, Òscar Àlvarez i molt probablement Lluís Carrillo. Un dels implicats, Gerard Escoda, té clar que tots sumaran en el projecte: “La tornada ens afecta positivament. Ja vam treballar al Girona i ara ho farem tots de nou al Llagostera. Oriol Alsina és el cap visible d'un projecte molt il·lusionant”, va explicar. Tot i que encara falten alguns detalls per donar per tancada l'estructura tècnica, del que no hi ha cap dubte és que serà molt sòlida. Tot indica que Alsina torna amb el rol que ja desenvolupava fins ara, fent de director esportiu i tècnic. Al seu costat tindrà Gerard Escoda i Òscar Àlvarez realitzant tasques de secretaria tècnica. Pel que fa estrictament a la banqueta, Santi Castillejo aportarà el seu bagatge com a tècnic i al seu voltant tindrà un seguit de col·laboradors en què podria encaixar perfectament l'antic tècnic Lluís Carrillo: “Fa molts anys que està vinculat a l'Oriol, i si ell ho vol segurament es mantindrà en aquest projecte”, va dir Escoda.

Des del Llagostera també es vol tancar aquest assumpte ben de pressa perquè tothom pugui començar a treballar com més aviat millor, ja que la pretemporada no queda lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)