Sabadell

Amb la feina molt avançada

Sabadell. Els arlequinats tornen dilluns a la feina amb una gran part de la plantilla lligada (19 jugadors). Només falta fitxar un central, dos migcampistes i l'anhelat davanter centre

El Sabadell no ha estat un dels equips que més han fitxat en aquest mercat d'estiu, però, en canvi, és un dels que tenen més embastada la plantilla. El conjunt arlequinat tornarà demà passat amb 19 jugadors del primer equip, mentre que José Antonio Gordillo busca 23 homes per deixar-la totalment tancada. Faltaran, doncs, quatre adquisicions per cloure una planificació que va començar a meitat del curs passat amb les renovacions de Longás, Collantes i Hidalgo.

El conjunt arlequinat és un dels equips que més jugadors mantenen de la temporada passada (15 jugadors). I com a conseqüència, un dels que menys han fitxat (tres més Agus, del filial). Havent aconseguit el pivot Eguaras, el lateral Riau i l'extrem Aridai, als arlequinats els falta només un central, dos migcampistes i el punta, l'home que ha de substituir Aníbal Zurdo.

Airam, impossible

Aquest no serà pas Airam Cabrera ja que ahir va signar la renovació amb el Cadis, de segona B. El director esportiu, José Antonio Gordillo, el va veure diverses vegades en directe, com ara en l'anada de l'eliminatòria entre el Cadis i l'Hospitalet en la promoció, i era una de les primeres opcions, però no podrà ser. El conjunt andalús també s'ha endut una de les peces preuades del mercat: el davanter Jona, que hi jugarà cedit pel Granada. Ara, doncs, els esforços de l'àrea esportiva se centren en aquesta recerca, en què encara hi ha l'esperança d'obtenir Alfredo Ortuño. El jugador, propietat del Granada, també és perseguit pel Mallorca, que el podria rebre com una contraprestació pel traspàs de Javi Márquez en direcció contrària. Això sí, si els balears finalment fitxen Ángel (Llevant), Ortuño hauria de descartar aquest possible destí. Això sí, el vulgui qui el vulgui haurà d'esperar perquè l'exjugador del Girona farà la pretemporada amb el Granada.

ORTUÑO

El Sabadell manté esperances en el davanter, perseguit també pel Mallorca

ELS QUE CONTINUEN

15
jugadors
es mantenen en la plantilla respecte a la temporada passada.

AIRAM

El davanter canari va signar definitivament la renovació amb el Cadis

ELS QUE VINDRAN

4
fitxatges
busca Gordillo: un central, dos mitjos i un punta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)