Sabadell

Tamudo els deixa bocabadats

Sabadell. El davanter de Santa Coloma de Gramenet mostra un gran estat de forma en les primeres sessions físiques de l'equip passant al davant dels jugadors més joves de la plantilla

Si l'any passat Tamudo no va fer una gran temporada, va ser perquè no va arribar a temps de començar-la físicament bé. Això és, almenys, el que coincideixen a dir membres de l'àrea tècnica del Sabadell. I, després dels primers dies d'entrenament, potser no van tan mal encaminats. Amb 36 anys, el de Santa Coloma ha demostrat un estat de forma en les sessions físiques molt per sobre de la mitjana de la plantilla, deixant enrere els jugadors més joves.

“Si algú va veure el primer entrenament, en una sessió purament física, Tamudo va donar un exemple de professionalitat superlatiu. Fins i tot a mi, me'l va donar”, va dir José Antonio Gordillo, el director esportiu del Sabadell, que mirava bocabadat com, en la carrera de resistència, el màxim golejador de la història del futbol català, anava eliminant tots els seus companys excepte Gato i Carlos Hernández. Tant Gordillo com Olmo hi van apostar molt, per la renovació de Raúl Tamudo, tot i la discreta xifra golejadora (4 gols en tres partits diferents). L'àrea tècnica de l'equip confia que, havent fet la pretemporada –no com l'any passat, en què el jugador va arribar amb la lliga començada–, mostri una versió completament diferent. Fins i tot que deixi el paper de revulsiu dels últims minuts per tenir més protagonisme en l'onze.

Falta el davanter

Tot i el bon estat de forma de Tamudo, Gordillo continua a la recerca d'un altre davanter. “En necessitem tres per competir amb totes les garanties”, reconeixia fa poc el director esportiu. Però de quin perfil? “És igual que sigui més gran o més petit, l'únic que busquem és que sigui eficient de cara a porteria”, va admetre. El mercat a segona A continua molt aturat, especialment en aquesta demarcació, i la majoria d'equips busquen que la lliga els millori el límit salarial per poder fitxar: “Estem esperant encara el nou pressupost”, reconeixia Gordillo.

LA REACCIÓ

Si algú va veure el primer entrenament, Tamudo va donar un gran exemple de professionalitat
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)