Sabadell

El club acusa Kelme del retard en les samarretes

Sabadell. L'entitat, molt descontenta amb el tracte rebut, revisarà el contracte: “Han de complir, i més si han cobrat”, diu Ignasi Lúquez

El Sabadell no descarta emprendre accions contra la marca Kelme pel retard en la distribució de les
samarretes de la pròxima temporada. El conjunt
arlequinat considera un gran perjudici que la marca encara no els hagi fet
arribar els equipaments amb el greuge que suposa retardar la venda de marxandatge.

De fet, la idea del club era que l'equip les tingués en l'últim partit de la temporada passada, tal com va prometre el cap de màrqueting, Josep Samper. La idea havia agradat molt, sobretot perquè en l'últim xoc l'entitat acabava de signar amb un nou patrocinador i hi havia prop de 10.000 persones a la Nova Creu Alta: el millor aparador amb l'atenció focalitzada.

Al final, arribaran

“Nosaltres vam passar la comanda quan tocava, però ells no han complert”, afirmava el gerent, Xavi Monclús, el dia de la presentació en què l'equip va jugar i es va haver de presentar davant l'afició amb la roba d'entrenament. “Hi ha malestar perquè quan quedes en una cosa has de complir, sobretot si l'has cobrat”, deia Lúquez, que anunciava que estudiarien el cas, amb la possibilitat d'emprendre “alguna acció” en contra de la marca per aquest greuge: “Ho hem d'analitzar molt bé. El més important és que arribin al més aviat possible”, va sentenciar el vicepresident primer.

I les samarretes arribaran, ja que Kelme va anunciar que el club les rebrà a principi de la setmana vinent.

Precedents amb una marca conflictiva

A banda del Sabadell, aquesta marca de roba esportiva només s'encarrega de la distribució de la roba d'un altre club de l'LFP: l'Elx, que va presentar les seves samarretes fa dues setmanes. El curs anterior tant el Cartagena com el Llevant no hi van renovar el contracte.

Kelme és una marca valenciana recordada per haver trencat el seu compromís unilateralment amb Oleguer Presas. L'exjugador de Sabadell, aleshores en el Barça, va fer unes reivindicacions sobre l'estat de dret l'any 2007 i la marca va decidir immediatament deixar de patrocinar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)