Sabadell

El Montanyà substitueix el Japó

Sabadell. Els arlequinats han deixat estar la idea de l'estada al Japó pels perjudicis del curs passat

El Sabadell va començar ahir l'estada al Muntanyà on s'hi estarà fins dissabte quan disputi un partit contra el Manlleu (al municipal de Tona, 18 h). El conjunt arlequinat finalment ha optat per fer una pretemporada més adient per un club modest de segona A, amb la plantilla per acabar, i sense necessitats de màrqueting a un altre continent.

La temporada passada el Sabadell va acabar molt escarmentat de l'estada al Japó. Va ser al voltant d'una setmana en què es van disputar dos partits i que van acabar amb nombrosos jugadors lesionats: Goni de llarga durada i una molts d'ells amb problemes musculars. Tants lesionats que fins i tot van comprometre un deficient inici de lliga. De fet, al vestidor es van queixar que no havien viatjat els suficients recuperadors i que el jet lag va acabar sent un problema. Ningú es va recuperar en els cinc dies llargs que va durar tot el viatge. Tot i que el partit contra el Tòquio el van veure en directe unes 4.000 persones, l'impacte que va tenir el Sabadell al Japó va ser mínim. El club especulava obtenir uns 300 socis japonesos dels quals ningú no ha tornat a parlar més.

LESIONATS

La pretemporada del curs passat va deixar molts problemes físics per l'inici de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)