Sabadell

Nauzet no deixa clar el seu futur i Hervás es decideix

Sabadell. El porter diu que, al Vallès, s'hi sent “com a casa” però que encara queda mercat d'estiu, mentre que el migcampista del Sevilla ja ha dit que vol jugar a la Creu Alta

Nauzet Pérez té contracte amb el Sabadell fins al juny del 2016, però des de principi d'estiu ha estat molt ambigu sobre el seu futur. El porter, una de les referències de l'equip des que va arribar, va alimentar aquesta incertesa al mes de juny i ho ha tornat a fer en plena concentració de l'equip a El Montanyà. “Encara queda un mes perquè es tanqui el mercat”, es limita a dir el porter quan se li pregunta pel seu futur. Això sí, afirma que a Sabadell se sent “com a casa”.

Nauzet, segons diu, deixa fer el seu representant, que de moment no ha presentat cap oferta al club. “En el futbol fins que no acaba el mercat, mai se sap. Jo estic molt content aquí, però aquests temes els porta el meu representant”, replica el porter. Tot i que el club, com tots en la categoria, necessita diners d'on sigui, compta amb ell pel curs vinent. Tant que els seus companys l'han fet capità: “Tothom ja sap com em comporto i, porti el braçal o no, ho continuaré fent igual”, diu Nauzet Pérez, que insisteix: “Per a mi no és cap motiu d'orgull ni per bé ni per mal.” El que és segur és que el primer partit de temporada no el podrà jugar perquè arrossega la sanció del curs passat per una targeta vermella en l'últim minut de l'últim partit contra el Recreativo de Huelva.

Hervás, qüestió d'hores

La porta d'entrada, a falta de més fitxatges, continua oberta per al Sabadell, que ben aviat anunciarà una nova incorporació. Javi Hervás ja s'ha decidit entre les propostes de l'Alcorcón i el Sabadell, i jugarà d'arlequinat la temporada vinent cedit, procedent del Sevilla. L'hàbil migcampista ja ha comunicat la voluntat de jugar en un equip que aposta pel toc de pilota –una de les seves grans característiques– i ara només falta que el Sevilla doni l'OK a l'operació. El club del Nervión ja va explicar al jugador la setmana passada que Unai Emery no comptava amb ell i que s'havia de buscar la vida amb una cessió. Tot indica, doncs, que aviat el Sabadell farà oficial l'arribada de l'exjugador del Còrdova i que la temporada passada va disputar una vintena de partits amb l'Hèrcules, amb el qual va baixar de categoria.

Hervás es convertirà, doncs, en el quart fitxatge i el primer que arriba procedent de segona A. Aridai, Eguaras i Riau van jugar la temporada passada a segona B.

MARXARÀ?

“Queda un mes perquè es tanqui el mercat”, diu Nauzet, ambigu sobre el seu futur

SERÀ CAPITÀ

El porter no ha presentat cap oferta al club, que compta amb ell pel curs vinent

CESSIÓ

Hervás ja ha dit al Sevilla que vol jugar a Sabadell; ara només falta tancar els detalls
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)