Sabadell

El mig del camp, primera demarcació tancada

Sabadell. Amb l'arribada de Javi Hervás, la direcció esportiva no fitxarà cap més jugador de creació. La prioritat ara és el davanter i els arlequinats s'han fixat en Eldin Hadzic (Hèrcules)

L'economia està pressionant molt el Sabadell a l'hora d'incorporar jugadors. Les negociacions són costoses i lentes i tots els jugadors que segueix el conjunt arlequinat tenen diversos equips de la categoria al darrere. Per això el conjunt arlequinat triga a tancar les últimes incorporacions que acabin de deixar enllestida la plantilla. Això sí, José Antonio Gordillo ja pot respirar tranquil almenys pel que fa al mig del camp, on ja disposa de cinc jugadors que tanquen aquesta demarcació.

Un cop tancat el mig del camp, la prioritat ara mateix se centra en la davantera, on les negociacions són especialment difícils. “Ens hem d'esperar que els equips amb més pressupost descartin jugadors per tenir oportunitats de fitxar”, deia José Antonio Gordillo, conscient ara mateix que mitja lliga està buscant un punta. “Tots els jugadors que van fer molts gols la temporada passada són a primera divisió o han marxat a fora; l'Sporting té Lekic i Scepovic...”, recitava el director esportiu. Com que l'economia del Sabadell no és gaire generosa, el conjunt arlequinat ara mateix està buscant jugadors cedits o a cost molt baix. En aquest sentit, s'ha interessat per Eldin Hadzic, davanter bosnià de l'Hèrcules que s'ha declarat en rebel·lia amb el seu equip perquè no vol jugar a segona B.

80.000 euros de sou

Al principi el club va decidir quedar-se'l tot i el descens (té contracte fins al 2016), perquè aquesta temporada pot assumir el seu sou de 80.000 euros, però el jugador no hi vol jugar. Fins i tot, el seu representant havia proposat al club que Hadzic renovés fins al 2017 amb la intenció de marxar cedit aquesta temporada. L'Hèrcules s'hi ha negat i abans-d'ahir va demanar al jugador que li presentés una oferta, amb compensació econòmica inclosa, per marxar. De moment, el bosnià no s'entrena al·legant una lesió que ningú no es creu. Com sol passar, el Sabadell no és l'únic equip que s'ha interessat per Hadzic. L'Sporting i el Recre són els equips que més interès hi han posat.

A l'agenda de Gordillo, però, encara no hi ha ratllats els noms de Braian Rodríguez (Betis) i Alfredo Ortuño (Granada). L'uruguaià de moment es nega a sortir de Sevilla, mentre que l'exjugador del Girona espera jugar al Granada o cedit al Mallorca.

PRIORITATS

Un cop tancat el mig del camp, la prioritat ara mateix se centra en la davantera

NOMS

Eldin Hadzic és un dels objectius, però és seguit per equips de renom

MÉS NOMS

El club encara no descarta les opcions de Braian Rodríguez i Alfredo Ortuño
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)