Sabadell

Javi Hervás: “L'estil de joc del Sabadell em beneficia”

Sabadell. El migcampista assegura que el van atreure l'ambició del projecte vallesà i la manera de jugar de l'equip d'Olmo, i promet treball per posar-se al mateix nivell físic que els companys

Javi Hervás va esclatar en el Còrdova la temporada 2011/12, en què amb 22 anys va disputar 32 partits i va marcar tres gols. La campanya següent va debutar a primera amb el Sevilla, sense gaire protagonisme, i el curs passat va buscar una cessió a segona A per acumular més minuts i experiència. Però l'any en l'Hèrcules no va ser tan reeixit, amb 20 partits i el descens. Per això, durant la seva presentació com a jugador del Sabadell, el migcampista andalús, ara amb 25 anys, va posar la campanya al Còrdova com l'exemple del que espera aportar amb la samarreta arlequinada. “L'etapa en l'Hèrcules forma part del passat, vull tornar a ser el de Còrdova”, va afirmar Hervás, que assegura que tenia altres ofertes, però que la proposta futbolística i el projecte ambiciós del Sabadell són els punts que el van fer decidir a acceptar l'oferta del club vallesà: “Hi havia altres clubs interessats en mi, però he vingut a Sabadell per com juga. M'interessa aquest estil de joc, em beneficia.” Hervás, que a Sabadell també arriba cedit pel Sevilla, va admetre que ara necessita un ritme de treball més alt que la resta de companys per posar-se al mateix nivell, ja que acumula menys entrenaments.

Interessa Braian

El director esportiu, José Antonio Gordillo, va explicar que, un cop completat el mig del camp i la línia defensiva –confien en Estellés, del filial, com a quart central–, el Sabadell centra els esforços, també econòmics, a incorporar un davanter. Gordillo, que va admetre l'interès en l'exbètic Braian Rodríguez, espera tenir lligat el reforç ofensiu la setmana que ve. Gordillo va descartar “en un 90%” que hi hagi més sortides.

LES FRASES

Hi havia altres clubs interessats en mi, però he vingut al Sabadell per com juga. M'interessa aquest estil de joc, em beneficia
Gordillo reitera que la prioritat del Sabadell és la incorporació d'un davanter
La meva etapa en l'Hèrcules forma part del passat, vull tornar a ser el de Còrdova. Vinc amb ganes i il·lusió a un projecte molt ambiciós
Estic treballant més que la resta de l'equip perquè venia sense entrenar-me i m'estic adaptant
Javi Hervás
MIGCAMPISTA DEL SABADELL

Avui, amistós al camp de l'Olot

El Sabadell continua acumulant entrenaments i rodatge i, després de fer ahir una doble sessió, avui es desplaça al camp de l'Olot per enfrontar-se amb l'equip garrotxí en el segon partit amistós de la pretemporada (a les 8). Després de derrotar dissabte a Tona un equip de tercera divisió, el Manlleu (0-1), el rival d'avui de l'equip de Miquel Olmo apujarà una mica el llistó de l'exigència, ja que es tracta d'un equip de segona B amb pretensions de lluitar a la zona alta. La totalitat dels ingressos generats a les taquilles aniran destinats a Càritas Garrotxa, una entitat que té un conveni des de fa tres anys amb el club olotí.

De moment, 2.349 socis

El vicepresident del Sabadell, Ignasi Lúquez, va aprofitar la presentació de Javi Hervás per fer públiques les xifres de la campanya de captació d'abonats. El Sabadell tenia ahir 2.349 socis, més que la temporada passada per les mateixes dates però una mica per sota del que s'havia proposat el consell d'administració. Després d'un començament de campanya molt bo, les renovacions i les altes es van estancar, però en els últims dies s'ha produït una revifada. Des del Sabadell són optimistes i estan convençuts de superar la xifra de socis de la temporada passada i situar-se per sobre dels 4.000 abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)