Sabadell

Una altra prova significativa per al Sabadell

Pretemporada. L'equip vallesà visita avui el Nàstic en un dia en què, a part d'altres amistosos, el Llagostera s'enfronta amb el Palamós

Progressa adequadament en la solidesa defensiva, però necessita millorar en atac. El Sabadell va creixent com a equip, des del darrere i gràcies a la compenetració d'un bloc amb pocs canvis respecte a l'any passat, però manté com a assignatura pendent l'encert golejador (un en els tres partits disputats fins ara). Avui, l'equip de Miquel Olmo té una altra pedra de toc de nivell per calibrar els seus progressos, sobretot ofensius, al camp del Nàstic, un dels equips més ambiciosos de segona B (21 h). Per als tarragonins serà el primer partit davant la seva afició.

Com és habitual en els dimecres de pretemporada, avui hi ha diversos partits amb equips catalans de segona A fins a tercera. Destaca el duel entre el Palamós i el Llagostera a l'estadi que els dos equips compartiran aquest curs. El partit suposarà la presentació oficial dels palamosins davant la seva afició. A més de la tercera jornada del Torneig d'Històrics, per avui hi ha previstos altres partits interessants, com el del Lleida contra el Mat Tetuan –a Sabiñánigo, on els marroquins fan una estada–, el del Reus a la ciutat esportiva del Vila-real contra el segon filial groc i el de l'Hospitalet a Terrassa.

Vila-real C-Reus
18.00
Badalona-Rubí-Júpiter
18.30 (Torneig d'Històrics)
Lleida Esp.-Mat Tetuan
19.30 (a Sabiñánigo)
Terrassa-l'Hospitalet
19.30
Sabadell B-Avià
19.30
Torreforta-P. Mafumet
19.30
Palamós-Llagostera
20.30
Nàstic-Sabadell
21.00
Amposta-Ascó
21.00

Canario, a prova amb el Sabadell

José Antonio Méndez, conegut futbolísticament com a Canario, estarà aquests dies a prova amb el Sabadell, que estudiarà la seva incorporació en funció del rendiment que ofereixi. El migcampista de Gran Canaria, de 25 anys, va jugar la temporada passada a l'Hospitalet (28 partits i 5 gols) i anteriorment havia defensat, entre d'altres, la samarreta del Lleida Esportiu, del Badalona i del Racing de Santander B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)