Girona

FRANCESC REBLED

PRESIDENT DEL GIRONA

“Per al Girona, ser 23 equips eren 250.000 euros menys”

Hi haurà lliga aquest cap de setmana?
Sí. El Múrcia ja difícilment podrà aturar la decisió que ha pres la LFP.
S'ha imposat la lògica, al final?
Per descomptat que sí. La decisió de la LFP era clara i s'ha mogut sempre per uns paràmetres legals. Hi ha uns estatuts que són d'obligat compliment i aprovats pels seus afiliats en les assemblees, en les quals, per cert, el Múrcia no anava ni delegava el vot en ningú. I incomplia de molt les ràtios econòmiques i financeres.
El descens administratiu és just?
Tots els clubs necessiten un certificat d'hisenda conforme el 30 de juny estan al corrent de pagament o bé tenen un deute ajornat i pactat. L'incompliment del Múrcia amb l'administració és flagrant, de més de 13 milions. I no era l'única ràtio que incomplia...
Però Samper està disposat a continuar presentant batalla...
Té dret a defensar els seus interessos, però la situació clama al cel. La decisió del jutjat mercantil genera molts dubtes i contradiccions legals. D'entrada, no és competent per resoldre sobre matèria administrativa. Contra el descens, el Múrcia podia recórrer al TAD i després al contenciós administratiu. Mai en un jutjat mercantil. A banda que és de sentit comú. Deixar competir el Múrcia trencaria totes les regles del joc de la LFP, que amb els seus controls aconsegueix clubs menys endeutats i més sanejats.
Temia, pels 23 equips?
L'efecte econòmic era molt important. Un club més a repartir. Per al Girona, i per a la gran majoria de clubs, ser 23 ens representava uns 250.000 euros menys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)