Dolç retorn del Peralada

Victòria local. El bloc empordanès guanya el Vilassar (1-0) gràcies a una diana en la primera meitat de l'extrem Jaume Duran

vilassar0

peralada1

El Peralada va vèncer per la mínima el Vilassar en el seu retorn a tercera set temporades després. Un gol de Duran a les acaballes de la primera meitat va ser suficient per sumar els primers tres punts.

En els primers minuts del partit, el Peralada ja va fer patent que la intensitat i la il·lusió per obtenir els tres punts només tindrien un protagonista. Això sí, després dels avisos tímids del conjunt local, el Vilassar va voler imposar el ritme, però, tot i fer un pas endavant, el Peralada semblava controlar el matx i, en el minut 44', una centrada d'Aleix va ser rematada per Jaume Duran amb el cap. L'extrem va creuar la pilota lluny de l'abast del porter i va obrir així el marcador.

Amb la mateixa tònica

En l'inici de la segona part, el Peralada va buscar el segon, però a partir del minut 60, el matx va entrar en una dinàmica d'ensopiment. Amb les substitucions, l'enfrontament encara va caure una mica més pel que fa a intensitat, però, en el minut 88, Guille va disposar d'una bona aproximació després d'una passada d'Urbano. El xut desviat va tornar l'oxigen a l'afició local, que veia com l'avantatge quasi s'escapava.

PERALADA: Toni Montero, Sergio García, Mate, Pastor, Sergi Romero, Borja García, Joan Pons (Tidane, 88'), Guillem Cornellà, Jordi Cruz (Coro, 61'), Jaume Duran (Marc Vilà, 75') i Aleix. VILASSAR DE MAR: Imanol, Guillem Creus (Romero, 78'), Jose, Peque, Edu Camps, Galeano, Urbano, Gascón (Guille, 72'), Anselmo (Cebri, 53'), Mendoza i Aitor González. GOLS: 1-0 (44') Jaume Duran. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: A Sergio García, Marc Vilà i Aleix del Peralada, i a Urbano, Galeano i Peque. T.V.: Cap.