Nàstic

El Sevilla remunta i guanya el partit del centenari

Amistós. El Nàstic es va avançar i va plantar cara a un Sevilla en què va brillar Gerard Deulofeu; el de Riudarenes va marcar l'empat

sevilla2

nàstic1

El Sevilla va guanyar el partit del centenari que commemora els 100 anys de la secció de futbol del Nàstic de Tarragona. El conjunt grana es va avançar en el minut 12 amb un gol de Lago Junior, però els d'Emery van capgirar el resultat amb dianes de Deulofeu i Tremoulinas, els dos darrers fitxatges de l'equip andalús.

En la primera meitat el partit va tenir poca intensitat i van prevaldre alguns errors de precisió, per bé que el Nàstic va ser l'equip protagonista. Així, Lago Junior va aprofitar una errada defensiva dels visitants per fer avançar l'equip local gràcies a una assistència de Gabi. L'alegria va durar molt poc perquè Deulofeu, el jugador cedit pel Barça, va establir l'empat només sis minuts després. Va controlar la pilota al vèrtex de l'àrea, va començar a driblar rivals i va definir suaument. Les accions d'atac eren a favor de l'equip local: un xut de Verdú (23'), una acció atacant col·lectiva finalitzada per Javi Martínez (28') i una altra rematada per Gabi (34).

En la segona meitat el Sevilla es va aplicar més. Va arribar de seguida el gol de Tremoulinas, en una jugada plena de refusos, però el partit es va convertir en un intercanvi de cops que finalment no van canviar el resultat.

Tot i això, Calavera ho va provar amb un xut llunyà dos minuts després del gol i el Sevilla va respondre en dues ocasions. Aspas va posar a prova Tomeu (66') i de nou el porter va salvar el seu equip en una rematada de Deulofeu (70'). De seguida, Jean-Luc va respondre xutant per sobre del travesser i el partit es va calmar fins als últims minuts, en què el Nàstic va continuar alimentant la seva bona imatge contra el Sevilla, finalment vencedor.

NÀSTIC DE TARRAGONA: Tomeu, Calavera (Bertomeu, 64'), Verdú, Xisco, Marí (Jean-Luc, 58'), Manolo (Molina, 46'), Javi Martínez, Cristóbal (Bicho, 46'), Lago Junior (Moreno, 72'), Gabi (Gespi, 77') i Luismi (Rocha, 77'). SEVILLA: Rico, Diogo (Cicinho, 75'), Garrido, Romero, Tremoulinas (Matos, 75'), Luismi, Beto (Borja, 58'), Banega, Reyes (Muñoz, 75'), Deulofeu i Iago Aspas. GOLS: 1-0 (12') Lago Junior. 1-1 (18') Deulofeu. 1-2 (50') Tremoulinas. ÀRBITRE: Sánchez Aparicio.

Pensant en l'Hospitalet

Després del parèntesi d'aquest partit amistós, el Nàstic ja comença a preparar des d'avui el partit d'aquest cap de setmana contra l'Hospitalet. Després de perdre diumenge passat a casa contra el Sant Andreu per la mínima, tot i generar un grapat d'ocasions, el conjunt grana s'enfrontarà a domicili al conjunt riberenc, que també va començar la temporada perdent contra l'Elx Il·licità. Tots dos equips, cridats a jugar la promoció d'ascens.