Virgili i Asier decideixen

3a divisió. Els gols dels experimentats davanters de l'Ascó van donar els tres punts als riberencs contra un Vilassar que va anar a remolc

VILASSAR1

ASCÓ2

L'Ascó va ser durant la major part del partit superior al Vilassar i el va derrotar gràcies a la qualitat i l'experiència dels seus davanters. Virgili va avançar els de la Ribera d'Ebre en la primera part i, en la segona, Peque va empatar per als maresmencs i Asier Eizaguirre, poc després d'entrar al camp, va marcar el 2-1.

L'Ascó va començar buscant el gol, que Gòdia, Socias, Virgili i Genís no van trobar per poc. El premi a la insistència dels locals va arribar en forma de gol. Argilaga va centrar la pilota al cor de l'àrea, on Virgili va connectar un gran cop de cap impossible per a Imanol. Anselmo va tenir una ocasió per als locals abans del descans. Després, el Vilassar va millorar i va arribar l'empat, obra de Peque. La reacció de l'Ascó no es va fer esperar i, després que Genís va fallar un penal, Asier va fer el gol de la victòria local.

ASCÓ: Chiné, Socias, Taranilla (Giribet, 45'), Edu Vives, Cristino, Artur Gòdia, Genís (Munta, 77'), Gabernet, Del Moral (Asier Eizaguirre, 54'), Virgili i Argilaga. VILASSAR DE MAR: Imanol, Creus, Jose, Peque, Manu, Galeano, Urbano, Gascón, Anselmo (Jan Lladó, 60') (Guille 71'), Mendoza i Aitor (Romero, 85'). GOLS: 1-0 (29') Virgili. 1-1 (62') Peque. 2-1 (75') Asier Eizaguirre. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: als locals Artur Gòdia, Genís, Eizaguirre i Edu Vives, i als visitants Jose, Creus, Galeano i Peque. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.