El Santfeliuenc s'aferma a dalt

3a divisió. Cinc minuts màgics del conjunt blanc-i-blau van condemnar a la derrota el Manlleu, que va batallar sense fortuna

MANLLEU2

SANTFELIUENC4

Els aficionats del Santfeliuenc s'ho estan passant d'allò més bé aquest inici de lliga. El seu equip respon i ahir es va consolidar a dalt amb una victòria d'aquelles que generen il·lusió: es van imposar a un Manlleu batallador gràcies a cinc minuts de màgia –del 30 al 35– en què, dos gols d'Ivan Peralta i un de Cano van capgirar el resultat del gol inicial d'Aumatell. Després de la represa els osonencs van buscar la reacció i gairebé equilibren el resultat. El gol de Pol Coll (57'), però, va ser insuficient i Ivan Peralta va aprofitar un contraatac per culminar el seu recital: va fer un hat-trick.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena (Dani Ortiz, 78'), Madonado (Edgar, 67'), Alex Bolaños, Ivan Peralta, Cano (David Toro, 75') i Eric Pacheco. MANLLEU: Barragán, Edu (Ot, 64'), Archi, Ballús, Payán, Jando (Maik Molist, 11'), Martí Soler, Seuma, Manel Sala, Aumatell i Fran (Pol Coll, 55'). GOLS: 0-1 (16') Aumatell. 1-1 (30') Ivan Peralta. 2-1 (32') Cano. 3-1 (35') Ivan Peralta. 3-2 (57') Pol Coll. 4-2 (92') Ivan Peralta. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Joserra i Maldonado; i als visitants Barragán, Ballús, Martí Soler i Manel Sala. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 450 espectadors.