Álvaro Fernández resol el duel entre filials

Efectivitat grana. La Pobla de Mafumet va vèncer el Sabadell B gràcies a dos gols en la primera part de l'exdavanter de l'Elx, en un partit amb més control dels locals i poques ocasions

SABADELL B1

P. MAFUMET2

La Pobla de Mafumet va confirmar ahir el bon inici de temporada –encara no ha perdut– després de derrotar de manera solvent el Sabadell B. Els dos gols en la primera meitat del jove Álvaro Fernández, fitxat aquest estiu del filial de l'Elx, van decidir un partit amb poques ocasions i més control del filial del Nàstic. El del Sabadell, en canvi, va mostrar poques coses en atac, va jugar molt replegat i va buscar, sense sort, alguna possibilitat al contraatac.

La Pobla de Mafumet no va trigar a perforar la porteria de l'equip arlequinat. El lateral dret local Jordi Calavera, que ahir no estava convocat amb el primer equip, va fer una bona centrada des de la banda dreta que Álvaro Fernández va rematar a gol amb un bon cop de cap. El gol va donar tranquil·litat a la Pobla de Mafumet, que va poder dominar el joc. Tenia iniciativa atacant, però li faltava coordinar millor l'última passada per portar més perill. Tot i això, quan entrava a l'àrea del Sabadell B era letal. Després d'una bona acció, Gabi López va fer una passada de la mort que Álvaro Fernández no va desaprofitar. El partit se li posava molt a favor a la Pobla de Mafumet, mentre que el Sabadell hauria de reaccionar per remuntar.

El filial arlequinat va moure alguna peça a la segona meitat per entrar dins el partit, però va ser incapaç de portar perill real. De fet, molt més a prop de marcar va estar la Pobla de Mafumet, que en els primers minuts després de la represa ja cantava gol en un xut de Kike Tortosa que va sortir fregant el pal. En els últims minuts, el Sabadell va intensificar una mica la seva activitat atacant, buscant el gol que li donés esperances. El va trobar, però massa tard. Va ser en una acció en què el local Bicho va introduir la pilota dins la seva porteria, ja en el temps afegit. Després, no hi va haver temps per a res més.

POBLA DE MAFUMET: Varo. Calaver, Roger Bonet (Vadillo, 60'), Denis Coch, Maxi Rosales, Bicho, Gabi López, Kike Tortosa (Gestí, 69'), Sergi Moreno, Alfons Serra i Álvaro Fernández (Abel Rita, 79'). SABADELL B: Sergi, Agus, Joan, Albert (Adrià, 67'), Pol, Burgos (Marçal, 57'), David, Aleix, Pol Roger, Sandro (Yeray, 46') i Cesc. GOLS: 1-0 (10') Álvaro Fernández. 2-0 (31') Álvaro Fernández. 2-1 (92') Bicho, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Als locals Denis Coch, Bicho, Gabi López i Kike Tortosa, i als visitants Pol, David, Pol Roger, Yeray i Marçal. PÚBLIC: Unes 250 persones.