3a divisió FEF

La Pobla no té aturador

Gran efectivitat. Els tarragonins van capgirar el gol de Santi Triguero i van evidenciar els problemes defensius d'un Vilafranca que rep molts gols

LA POBLA MAF.3


VILAFRANCA1


Victòria més que merescuda de la Pobla, que més enllà de l'1-3 final, va ser capaç d'enviar tres pilotes al pal al llarg del partit. El Vilafranca, però, en cap moment va perdre la cara al partit i va tenir opcions de capgirar el marcador. Sense un dominador clar, els locals van avançar-se a la mitja hora de partit. De nou, Santi Triguero va tornar a la seva cita amb el gol en una rematada en planxa després d'una centrada precisa de Gudies. La Pobla no es va empetitir, ben al contrari. Tres minuts després, va situar l'empat en un contraatac culminat dins de l'àrea per Álvaro Fernández. Abans del descans, els visitants van tornar a donar mostres del seu potencial ofensiu enviant una falta al travesser i una pilota al pal de la porteria de Marc Ramírez. Després de la represa, però, la Pobla de Mafumet no va perdonar. Denis Coch, en una acció d'estratègia, va capgirar el resultat a favor dels visitants. Amb l'1-2, el Vilafranca va reclamar dos penals, un per mans d'un defensor i l'altre per una caiguda de Munta. Quan més cercava el gol de l'empat el Vilafranca, el filial del Nàstic va assestar el cop definitiu, quan un bon xut creuat de Gabi López després d'una paret a la frontal va sentenciar el matx. La Pobla continua en la bona línia de joc mostrada i es manté imbatut, mentre el Vilafranca cau al mig de la taula, amb la preocupació per la quantitat de gols rebuts fins ara (nou en quatre jornades).

VILAFRANCA: Marc Ramirez, Gudies, Font, Medina, Aitor Casas, Diez, Munta (Èric, 69'), Antolinez (Boira, 54'), Bernat, Oribe (Guti, 14') i Triguero. LA POBLA MAFUMET: Varo, Calavera, Javi Iglesias, Coch, Rosales (Vadillo, 64'), Bicho, Gabi López (Gestí, 78'), Tortosa, Moreno, Alfons i Álvaro (Abel Rita, 74'). GOLS: 1-0 (36') Triguero. 1-1 (39') Álvaro Fernández. 1-2 (46') Coch. 1-3 (74') Gabi López. ÀRBITRE: Rodas Bondia. T.G.: Als locals Gudies, Font, Medina, Aitor Casas, Bernat i Guti; i als visitants Rosales i Gabi López. T.V.: Cap..
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)