El Vilassar, botxí de la bona ratxa local

Per la mínima. El conjunt maresmenc va aprofitar una acció de murri de David Gascón (10') per endur-se els tres punts i posar fi a la dinàmica positiva del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus somiaven dormir líders de la classificació

VILASSAR1

SANTFELIUENC0

Punt final a la bona ratxa del Santfeliuenc, que ha encaixat la primera derrota de la temporada i potser la menys esperada. El Vilassar, ordenat i amb la lliçó ben apresa, va superar els locals, als quals els va faltar la punteria que els va sobrar en les jornades anteriors contra el Manlleu i el Martinenc. Un gol de murri de David Gascón que va sorprendre la defensa local al minut 10 va servir perquè els visitants sumessin tres punts en un dels camps més exigents. El gol de Gascón va abocar a l'atac els locals que van festejar amb el gol als darrers minuts del primer acte mitjançant un parell de rematades d'Alex Bolaños i Cano.

Després de la represa el Santfeliuenc va dominar de manera insistent però el Vilassar va tenir la virtut de resistir. Ni Iván Peralta 65' que va topar amb la creueta del travesser, ni Éric Pacheco 71', ni Cano 80' van poder batre Imanol en accions molt clares. Els darrers minuts van estar marcats per l'expulsió Carlos Cano i per la impotència local de veure deixar passar una ocasió d'or de dormir com a líder.

SANTFELIUENC: Santi, Mata, Èdgar (Faura, 66'), Joserra, Rovira, Tena, Maldonado (Dani Sánchez, 66'), Bolaños (Toro, 71'), Peralta, Cano i Éric Pacheco. VILASSAR: Imanol, Guillem Creus, Jose, Peque, Manu Moreno, Galeano, Urbano (Romero, 59'), David Gascón, Anselmo (Edu Camps, 79'), Mendoza i Aitor (Guillem, 68').
GOLS: 0-1 (10') David Gascón. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: als locals Tena i Bolaños; als visitants Jose, Galeano, Mendoza i Camps. T.V.: al local Cano (dues grogues, 88'). PÚBLIC: Uns 350 espectadors