Territorial

La Grama no té on jugar

1a catalana. L'històric club colomenc ha jugat aquest inici de curs al Municipal de Tiana, però l'Ajuntament no ha volgut signar la concessió i el deixa sense lloc on disputar els partits

Continuen els mals temps per al Gramenet. El conjunt colomenc ara mateix no té cap lloc per jugar, després que l'Ajuntament de Tiana no volgués signar l'acord de concessió del camp. Tot plegat, després que l'equip comencés la temporada jugant a la localitat maresmenca i que l'entitat es fes il·lusions en la seva nova casa durant un mes.

Des de la Grama pensen que es tracta, altre cop, d'una persecució política, tot i que des del consistori afirmen que la seva política és que els equipaments esportius els utilitzin l'esport escolar o nens en aquesta edat. Com que l'entitat dirigida per Francisco Hernández no té futbol de base, no casa amb aquest sistema.

Es tracta d'un problema més en un club que va a la deriva. Sense socis, sense futbol de base i amb un primer equip escapçat, el conjunt colomenc ja va ser expulsat del Municipal de Santa Coloma per aquesta temporada.

Així doncs, Francisco Hernández té quinze dies per trobar un altre camp on l'equip pugui passar la resta del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)