3a divisió FEF

El Vilassar venç sent pragmàtic

Per la mínima. Els maresmencs es van avançar amb un gol d'Urbano (32') i van defensar amb solvència el seu avantatge

MANLLEU0


VILASSAR1


El Vilassar va aconseguir una treballada victòria contra un Manlleu esforçat però poc profund. En el primer temps, el conjunt de casa va dominar, tot i que no va disposar de gaires ocasions clares. De fet, en va tenir dues i en va aprofitar una: una bona assistència d'Anselmo per Urbano que l'atacant local va enviar al fons de la xarxa després de plantar-se amb velocitat davant de Barragán (32'). A partir de llavors, i sobretot en la segona part, el Manlleu va estirar línies buscant l'empat. El joc directe dels quadribarrats, però, va topar sempre amb la defensa local i amb Imanol, i l'empat no va arribar.

VILASSAR DE MAR: Imanol, Guillem Creus, José, Peque, Manu, Galeano, Urbano, Roberto (Roldán, 74'), Anselmo (Pujol, 76'), Lladó (Romero, 57') i Gascón. MANLLEU: Barragán, Edu (Fortet, 82'), Seuma, Ballús, Payán, Hugo (Raúl, 16'), Martí Soler, Maik, Manel Sala, Aumatell (Muró, 67') i Pol Coll. GOLS: 1-0 (32') Urbano. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Als locals Imanol, Peque, Urbano, Roberto, Lladó, Romero i Pujol; i als visitants Seuma, Martí Soler i Manel Sala. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)