3a divisió FEF

Els jugadors posen la tranquil·litat en un Terrassa neguitós

Primera victòria. Els vallesans s'estrenen enmig de la incògnita sobre la venda del club

santfeliuenc0


terrassa2


TERRASSA: Ortega, Guillem Ramon, Segarra, Joel, Javi González, Jaime Fuentes (Juli Serrano, 71'), Maldonado (Merchán, 59'), Montoro, Vilajosana (Mario Roque, 79'), Batanero, Ángel.

SANTFELIUENC: Santi Pérez, Ruiz (Maldonado, 71'), Faura, Ortiz, Rovira, Tena, Sánchez, Bolaños, Peralta, Toro (Quiles, 64'), Edgar (Pacheco, 64').

GOLS: 1-0 (8') Segarra. 2-0 (67') Jaime Fuentes de penal.

ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Als locals Jaime Fuentes, Joel i Juli Serrano, i al visitant Faura.

PÚBLIC: Uns 250 espectadors.

COMENTARI: El Terrassa va aconseguir la primera victòria de la temporada i ho va fer davant de la seva afició, en un matx marcat pels afers extraesportius. El bon resultat no va ocultar el malestar de l'afició egarenca per la incertesa que es viu aquests dies al club, que podria canviar de mans en les properes setmanes. Pere Segarra va avançar els egarencs en la primera jugada de perill dels homes de Pirri. El gol salvava el tècnic, que ja estava qüestionat i que perillava al càrrec en cas de derrota. El Santfeliuenc va intentar plantar cara però va topar amb una defensa sòlida. En la segona part, un penal transformat per Jaime Fuentes va valer el 2-0. Malgrat la renda de dos gols, en el tram final el Santfeliuenc va tancar a l'àrea el Terrassa i Ortega, amb un parell de magnífiques intervencions, va evitar el gol visitant.

albert prieto

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)