Un empat per continuar al capdavant

1a catalana. La ràpida reacció al gol visitant permet sumar un bon punt

avià1

la jonquera1

LA JONQUERA: Jose, Jesús (Aymerich, 53'), Edile, Dani O., Fageda, Toumani, Pol Compte (Arjona, 79'), Negre (Eric, 68'), Teixi (Gainza, 53'), Bassols i Molina. AVIÀ: Coll, Pol, Gigi, Toni, Voltor (Rachdi, 68'), Pau (Torres, 68'), Noguera, Gerard Enrich (Cortizo, 86'), Àlex (Vásquez, 86'), Chelo i López (Lianes, 83'). GOLS: 0-1 (18') Pau. 1-1 (20') Pol. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: Als locals Jesús, Fageda i Gainza, i als visitants López, Chelo, Àlex, Gerard Enrich, Toni i Noguera. T.V.: Al local Bassols, per doble amonestació (85'). COMENTARI: Els de Xavi Agustí van aconseguir un just empat i es mantenen a la part alta de la classificació una jornada més. Els fronterers van haver de reaccionar al gol de Pau, que avançava els visitants gràcies a un magnífic llançament de falta directa. Però Pol Compte, en ratxa golejadora, només va tardar dos minuts a empatar el partit, fent bona una gran assistència de Teixi. En la segona part, cap dels dos equips va poder desequilibrar el marcador.