El Martinenc exhibeix eficiència i goleja el Vilassar

Contundent. Elhadji va ser desequilibrant i va tancar l'enfrontament amb un doblet

vilassar0

martinenc4

MARTINENC: Carulla, Alberto, Diego, Sergio, Acosta, Aleix Vall (Josué, 60'), David, Pitu, Elhadji (Casta, 84'), Velillas (Raíllo, 25') i Juanlu. VILASSAR DE MAR: Imanol, Creus (Rodán, 59'), Romero, Peque, Manu, Galeano, Urbano (Aitor, 59'), Gascón, Anselmo, Mendoza i Jan Lladó (Joel, 59'). GOLS: 1-0 (31') David. 2-0 (54') Pitu. 3-0 (80') Elhadji. 4-0 (82') Elhadji. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals David i Alberto, i als visitants Urbano i Gascón. T.V.: Cap. COMENTARI: El Martinenc va tornar a aprofitar el factor Guinardó per sumar els tres punts. Aquest cop va ser contra un Vilassar que va quedar desbordat per la possessió i l'eficiència dels de casa, molt millors definint. En la primera part, això sí, gairebé no es van veure ocasions clares de perill. De fet, David Serrano va avançar els barcelonins després del servei d'un córner amb una canonada des de la frontal que va passar entre les cames dels defensors (31'). La resta de dianes arribarien després de la represa, en què la dinàmica no va canviar gaire. La segona va ser obra de Pitu, que va fer entrar la pilota per l'esquadra després d'una bona jugada d'Elhadji. El mateix Elhadji, de fet, acabaria sent el protagonista de l'enfrontament, ja que va marcar un doblet en tan sols dos minuts (el 80' i el 82'). Abans ho havia intentat Anselmo, però el seu xut va topar amb la fusta, fet que va fer inviable una remuntada del Vilassar.