El Gavà venç en l'últim instant

En el 96'. Xavi Civil, amb un penal discutit, va fer el 2-3 en el darrer alè

gavà3

vilassar2

El Gavà va aconseguir en l'últim alè els tres punts en la seva visita al camp del Vilassar, que va acabar molt emprenyat amb un arbitratge que va marcar el desenllaç del partit. En la primera part hi va haver molta igualtat i poc futbol. Així, només es va veure un gol: una volea de Xavi Civil que va sorprendre Imanol (5'). Després de la represa va arribar el ball de targetes i de decisions polèmiques del col·legiat. Primer, Peque va empatar el partit des del punt de penal (49'). Cinc minuts després, el mateix central del Vilassar va avançar els de casa amb una precisa rematada de cap.

En el minut 63 va arribar la jugada que trencaria el matx: Peque va veure la segona targeta groga i l'equip local va quedar-se amb un home menys. Gràcies a aquesta circumstància, el Gavà tornaria a capgirar el marcador. L'encarregat de fer el 2-2 va ser Blanchart, en una acció en què els de casa van reclamar un fora de joc. En el 87', el porter Imanol va ser expulsat i, ja en el darrer alè, quan es portaven sis minuts del temps afegit, l'àrbitre va assenyalar unes mans de Creus dins de l'àrea i Civil va aprofitar el penal per fer el 2-3.

VILASSAR DE MAR: Imanol, Creus, José, Peque, Manu, Galeano, Jan (Guille, 76'), Gascón (Roldán, 46'), Anselmo (Romero, 65'), Mendoza i Roberto. GAVÀ: Juanmi, Ferrone, Vivó, Blanchart, Rubi, Adrià Gimeno, Zambudio, Juli (Ivan Garcia, 83'), Xavi Civil, Sergio López i Grau (Fran, 69'). GOLS: 0-1 (5') Xavi Civil. 1-1 (49') Peque, de penal. 2-1 (54') Peque. 2-2 (77') Blanchart. 2-3 (96') Xavi Civil, de penal. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Als locals Guillem Creus, Manu, Gascón, Roberto i Roldán; i als visitants Ferrone, Blanchart, Sergio López i Grau. T.V.: Als locals Peque (63') i Imanol (87').