3a divisió FEF

Pas endavant de l'Europa

Victòria valuosa. El conjunt escapulat va vèncer un rival directe com la Pobla amb un parell de dianes de Poves i se situa segon

POBLA MAFUM.1


EUROPA2


Bon partit el que es va poder veure al Nou Sardenya entre dos candidats a lluitar per les places de promoció d'ascens. Això sí, tot i el nivell, va costar força arribar a l'àrea local.
En una d'aquestes poques aproximacions, Poves va ser més llest que la defensa grana i va fer l'1-0 rematant una centrada de Nils (36'). La resta de gols, arribarien en un segon temps en què l'Europa va fer un pas enrere per intentar protegir més la seva porteria. La Pobla ho va seguir intentant amb la mateixa recepta, però tot se'n va anar en orris quan Poves va aprofitar una nova centrada des de banda dreta per fer el segon (58'). A partir d'aquí, els grana van perdre una mica el nord, però en una gran jugada de Tortosa, Emaná va desviar el xut del seu company sense voler i va posar de nou la Pobla en el partit. Tot i això, el marcador ja no es mouria i l'Europa va aconseguir un triomf que el situa segon.

EUROPA: Rafa Leva; Oriol Dot, Víctor Duran, Cano, Pastells (Camacho, 63'); Putxi, Guzman (Valderas, 86'), Padilla (Javi Lara, 78'); Nils, Rovira i Poves. LA POBLA DE MAFUMET: Varo; Calavera, Denis Coch, Del Moral, Sergio González (Bonet, 76'); Julio Rey (Álvaro, 63'), Bicho, Alfons Serra, Tortosa; Sergi Moreno (Gabriel López, 69') i Emaná. GOLS: 1-0 (36') Poves. 2-0 (58') Poves. 2-1 (84') Emaná. ÀRBITRE: Muños Baquero. T.G.: als locals Cano i Padilla; i als visitants Serra, Tortosa, Sergio González i Del Moral. PÚBLIC: 485 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)