Territorial

Golejada plàcida

Encertats. El Farners va superar amb comoditat el Montcada en una segona part en què va ser molt superior a un fluix equip vallesà

montcada0

farners4

FARNERS: Bartrina, Barese, Pitu Riart, Massegú (Collell, 60'), Joel, Gusó (Criado, 52'), Dembo (Óscar Fernández, 64'), Da Costa (Carbó, 52'), Casas (Gerard Muñoz, 52'), Riki Solà i Iván García. MONTCADA: Jaume, Simón (Santi, 53'), Pepe (Carles, 70'), Alegria, Montero, Kiko, Albert, Raya, Alberto (Alexis, 64'), Carlos i Quim (Fernando, 53'). GOLS: 1-0 (40') Montero, en pròpia porteria. 2-0 (52') Riki Solà. 3-0 (62') Gerard Muñoz, de penal. 4-0 (71') Iván García. ÀRBITRE: Fernández García. T.G.: Als locals Dembo, Pitu Riart i Barese; i als visitants Simón, Raya, Pepe i Carlos. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: En una primera part molt fluixa dels dos equips, Dembo, a cinc minuts del final, va enviar al pal un xut creuat i Montero, en l'intent de rebutjar, va enviar la pilota al fons de la seva porteria. En la represa, el Farners va apujar la intensitat i va marcar el ritme del partit amb una bona circulació de pilota. En una jugada per la banda, Riki Solà va ampliar el marcador amb un bon xut creuat (52'). En l'última mitja hora de joc, el Montcada va abaixar els braços i el Farners va arribar amb facilitat a la porteria de Jaume. Gerard Muñoz, de penal (62'), i Iván García, en una gran jugada col·lectiva, van culminar la golejada dels locals.