La Pobla s'enfila al lideratge amb un pòquer al Peralada

Partit coral. Els de Martín Posse van brillar en les dues àrees amb un partit molt seriós al darrere i prou efectiu en els últims metres

PERALADA0

POBLA M.4

Era qüestió de temps que amb el nivell que està exhibint la Pobla de Mafumet, assolís el lideratge. Ahir va patinar l'Europa i va infligir una golejada al Peralada a qui també supera a la classificació. Els de Martín Posse no van tenir cap mena de pietat davant un rival que tan sols va poder xutar un parell de vegades a la porteria contrària.

Posse estava molt satisfet no només pel resultat sinó també per la imatge que van donar cadascun dels jugadors. Darrere del 4-0 es va amagar sobretot una gran tasca defensiva liderada pel central Joaqui. Ja al minut 20, la Pobla havia avisat amb un xut massa creuat de Bicho davant la presència de Toni. Vuit minuts més tard, va ser Emaná qui no va perdonar en una jugada calcada l'anterior. La diferència és que el camerunès va enviar la pilota al fons de la xarxa.

El final de la primera part va ser propici perquè el Peralada tingués alguna opció de capgirar el partit. Ho va fer en dues accions a pilota aturada –la primera en una falta directa de Mate i la segona en una altra des de la frontal de Guillem Cornellà–. En totes dues Varo va brillar.

Tancant el matx

En la segona meitat, el filial del Nàstic no va deixar cap oportunitat al Peralada i va tancar el partit sense que el rival pogués fer gaire cosa més. Álvaro va deixar molt encarat el partit transformant des dels onze metres una infracció per mans (54'). Joaqui, deu minuts després, va aprofitar el refús de Toni a una rematada de Denis Coch dins l'àrea.

Amb el partit embastat, el filial del Nàstic va reblar el clau i va arrodonir la
golejada amb un xut centrat des de dins de l'àrea d'Abel Rita a dos minuts del final.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Bonet, Coch, Joaqui, Bicho (Álvaro Rey, 58'), Gabi López, Kike Tortosa, Álvaro Fernández (Iván Vidal, 71'), Serra i Emaná (Rita, 74'). PERALADA: Toni, Sergio Garcia (Borja, 67'), Mate, Pastor, Sergi Romero, Alforcea, Marc Vilà (Jaume Duran, 67'), Guillem Cornellà, Coro, Joan Pons (Toni Ruedas, 71') i Cruz. GOLS: 1-0 (28') Emaná. 2-0 (54') Álvaro de penal. 3-0 (64') Joaqui. 4-0 (88') Abel Rita. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: als locals Varo, Joaqui i Bicho; als visitants Toni, Pastor, Sergio Romero, Guillem Cornellà, Coro i Cruz. PÚBLIC: unes 300 persones .