El Vilafranca assalta les Grases

Pas endavant penedesenc. El conjunt quadribarrat va fer-ne prou amb una diana de Bernat en el minut 33 per superar un Santfeliuenc que ha frenat i porta tres duels sense vèncer

vilafranca1

santfeliuenc0

El Vilafranca va fer ahir un salt de qualitat en superar merescudament un gris i apagat Santfeliuenc per 0 a 1. Els locals van sortir amb decisió i, en el minut 12, un xut d'Éric Pacheco va obligar Marc Ramírez a demostrar la seva seguretat. Tanmateix, els blanc-i-blaus van anar reculant i els del Penedès ho van aprofitar a les mil meravelles. En el minut 33, una centrada de Gerard Boira la va recollir dins l'àrea l'exfiguerenc Bernat per batre Carlos. El gol va desarticular als locals, que no van tenir capacitat de resposta ni idees per crear joc amb un mínim de consistència. Així, es va arribar al descans amb la llauna oberta i el marcador a favor del quadre visitant.

Després de la represa, el Vilafranca, ben situat al terreny de joc, va superar amb comoditat un Santfeliuenc automutilat en atac. De fet, el porter quadribarrat, Marc Ramírez, es va convertir en un mer convidat al partit. En un parell de contraatacs els penedesencs haurien pogut sentenciar, però els va faltar encert, en especial en una rematada a porteria buida de Bernat que es va estavellar al travesser.

Al final, doncs, victòria justa d'un Vilafranca que respira, i pas enrere del Santfeliuenc, que fa tres partits que no venç i que nota l'absència del seu home gol, Carlos Cano.

SANTFELIUENC: Carlos, Nacho Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Dani Sánchez, 77'), Álex Bolaños, Iván Peralta (Èdgar, 77'), David Toro (Quiles, 64') i Éric Pacheco. VILAFRANCA: Marc Ramírez, Duran, Aitor Casas, Medina, Joan Castillo, Josep Díez (Font, 84'), Bernat, Oribe (Albarrán, 87'), Marcos (Dani Antolínez, 71') Boira i Santi Triguero. GOLS: 0-1 (33') Bernat. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Als locals Alberto, Dani Ortiz i Gerard Rovira; i als visitants Aitor Casas i Joan Castillo. T.V.: Al local Alberto (67'), doble amonestació. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.