3a divisió FEF

Nou Barris també es manté inexpugnable per a la Pobla

Va faltar el gol. La Muntanyesa va ser millor, però no va afinar en els darrers metres

POBLA DE MAF.0


MUNTANYESA0


MUNTANYESA: Francis, Santos, Gerard (Dowi 67'), Borges, Aleix Dalmau, Rubén, Toni Pérez, Navarro (Antonio 89'), Marc Esteban, Masip i Sergio Iglesias (Raúl 65').

POBLA DE MAFUMET: Varo, González, Bonet, Dennis Coch, Joaqui, Gabi, Julio Rey (Guasch 72'), Tortosa, Álvaro (Moreno 67'), Alfons i Emana (Abel Rita 82').

ÀRBITRE: Gómez Hernández.T.G: al local Navarro i als visitants Guasch i Moreno.

COMENTARI: La Muntanyesa continua fent valer el factor camp com el seu millor aliat. Ahir els de Toni Escudero rebien el líder de la categoria, i tot i que arribaven al matx amb quatre baixes, van saber aguantar un rival que només va aparèixer al tram final de la primera part. El partit va començar amb domini local. Masip (8' i 10') amb dues rematades, i Aleix (14'), amb una falta, van obligar Varo a lluir-se de valent. La Pobla va haver de prémer l'accelerador conscient que una badada a Nou Barris podia costar-li el partit. Álvaro (24') amb una rematada al travesser, i Kike Tortosa (31') amb una volea que també va acabar al pal, van intentar escenificar un control que ja no es va repetir. A la represa, la Muntanyesa va dominar el partit i un cop més, Masip va acabar fent lluir un Varo que es va erigir com a protagonista dels seus. Una rematada de cap del davanter local al 74' i un de Navarro al 83' en van ser la millor prova.

V.H.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)