Cop d'efecte de l'Ascó

Reacció. L'equip de la Ribera d'Ebre venç al camp de la Pobla de Mafumet, que havia marcat primer, el supera en la classificació i se situa tercer

ASCÓ2

P. MAFUMET1

L'Ascó va obtenir ahir una victòria de pes al camp de la Pobla de Mafumet, a qui va avançar en la classificació, i el va fer fora de la zona de fase d'ascens. L'equip de la Ribera d'Ebre, ara tercer, va haver de remuntar en la segona meitat el gol dels locals en la primera.

El partit es va posar aviat de cara a la Pobla en una jugada de mala sort dels visitants. Gabernet va pentinar una centrada i va introduir la pilota a la seva porteria. La Pobla, millor en la primera meitat, va continuar atacant i Álvaro ho va provar amb un parell de xuts. Abans del descans, una centrada de Kike Tortosa es va anar tancant fins a provocar que Chiné s'hagués d'esforçar per evitar el gol.

En la segona meitat, l'Ascó va millorar. Aitor Eizaguirre, Gerard Roigé i Taranilla ja van estar a punt de batre Varo abans que l'exdavanter del Reus i el Lleida ho aconseguís. Va ser en el minut 64, quan va recollir un rebot dins l'àrea després d'unes indecisions defensives i va batre Alberto Varo, que poc després va haver de tornar a intervenir per evitar el segon gol visitant, sobretot en un xut a boca de canó de Taranilla en què va fer una demostració de reflexos. No va poder fer res, en canvi, en una centrada xut de José Ramón que ningú no va tocar i va acabar entrant. En els últims minuts, la Pobla no va poder reaccionar ja que va acabar amb nou per les lesions de Bicho i Bonet.

POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Calavera, Roger Bonet, Denis Coch (Vadillo, 5'), Joaqui, Bicho, Gabi López, Kike Tortosa (Sergi Moreno, 80'), Emana, Alfons Serra i Álvaro (Julio Rey, 71'). ASCÓ: Chiné, Socías, Argilaga, Cristino, José Ramón, Artur Godia, Galceran (Gerard Roigé, 46'), Gabernet, Asier Eizaguirre, Virgili (Edu Vives, 85') i Munta (Taranilla, 36'). GOLS: 1-0 (12') Gabernet, en pròpia porteria. 1-1 (64') Asier Eizaguirre. 1-2 (77') José Ramón. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Roger Bonet, Emana, Vadillo i Sergi Moreno; Gabernet, Virgili i Taranilla.