3a divisió FEF

El Prat enllaça dues victòries per primera vegada

El gol, aviat. Rafa Murillo va marcar rematant de cap en un córner (8')

Disset anys després, el Santfeliuenc i el Prat es van retrobar en competició oficial i per primer cop a tercera. Els pratencs van ser justos vencedors perquè van ser millors i van saber gestionar un gol matiner. És el primer cop que el Prat, que surt provisionalment de la zona de descens, encadena dues victòries, mentre que el Santfeliuenc enllaça cinc partits sense guanyar. El gol va ser en un cop de cap de Rafa Murillo en un córner llançat per Nacho del Moral (8'). Després, els locals van intentar reaccionar, però el Prat controlava el joc i creava perill al contraatac. També en la segona part, en què els visitants en van fer prou defensant amb ordre per mantenir el 0-1.


AE prat1


santfeliuenc0

SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Èdgar (Nacho Ruiz, 61'), Álex Bolaños (Dani Ortiz, 82'), Iván Peralta, Quiles i Éric Pacheco (David Toro, 70'). AE PRAT: Toni Texeira, Albarrán, Oriol Ricarte (Carrasco, 46'), Rafa Murillo, Cazorla, Martí Ramos, Juli (David Llobet, 78'), Sebas, Sascha, Oriol Molins (Manolo Bueno, 61') i Nacho del Moral. GOLS: 0-1 (8') Rafa Murillo. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: Èdgar; Sebas, Oriol Molins i Nacho del Moral.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)