Un gol d'Adri Díaz (91') reforça el lideratge del Rubí

Gran remuntada visitant. L'Ascó va fer el 2-0 en el minut 59, però l'equip vallesà no va trigar a igualar el marcador i, en el temps afegit, va segellar una victòria més que important

RUBÍ3

ASCÓ2

El Rubí va aconseguir més que una victòria ahir a Ascó. L'equip vallesà es va carregar de moral i d'arguments, ja que va remuntar en l'última mitja hora el 2-0 amb què els locals s'havien col·locat en el minut 59, amb el gol de la victòria en el minut 91, i va reforçar el lideratge, en derrotar un rival directe.

L'inici del partit va ser molt intens. En el minut 11, en una bona jugada de Galceran, Taranilla va arribar davant Ramos i va creuar excessivament la pilota al segon pal, on Eizaguirre, des de terra, va rematar fregant el pal. Passats uns minuts, va ser Kiki qui va donar un bon ensurt a Chiné amb una centrada xut des de lluny que va acabar al travesser. Després d'uns minuts més tranquils, la primera part va acabar amb tres ocasions de gol, però Taranilla, Argilaga i Virgili van topar amb el porter Ramos.

El segon temps va continuar amb l'Ascó més centrat buscant el gol i un Rubí més a l'expectativa. Finalment, un gol de Cervantes en pròpia porteria, en una acció assajada dels locals amb diversos rebots, va obrir el marcador en el minut 54. L'Ascó no va trigar a fer el segon gol, en una acció de Virgili i Taranilla completada per Eizaguirre. Semblava que el partit quedava pràcticament sentenciat, però tan sols un minut més tard, Jose Ramón va cometre un penal sobre Boris Garrós que Carlos Esteban va convertir en el 2-1, amb què ficava novament en el partit el Rubí, que va augmentar la confiança. David López ja va posar a prova Chiné abans del gol de l'empat, obra de Fontanils després d'un servei llarg de banda i una cadena d'errors defensius de l'Ascó. Amb el 2-2, el partit es va obrir i els dos equips van buscar el triomf. Molt a prop va estar de trobar-lo en el minut 88 Eizaguirre, que va tornar a topar amb Ramos. Ja en el temps afegit, un nou desajustament defensiu va permetre a Adri Díaz rematar tot sol una centrada des de la banda esquerra i superar el porter Chiné.

ASCÓ: Chiné, Socias, Argilaga, Cristino, Jose Ramón, Artur Godia, Galcerán (Genís, 45'), Gabernet, Eizaguirre, Virgili i Taranilla (Del Moral, 78'). RUBÍ: Ramos, Kiki, David López, Torres, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Castell, 71'), Roger (Adri Díaz, 64'), Boris Garros, Carricondo (Esteban 60') i Àlex Pla. GOLS: 1-0 (54') Cervantes, en pròpia porteria. 2-0 (59') Eizaguirre. 2-1 (62') Carlos Esteban, de penal. 2-2 (72') David Fontanils. 2-3 (91') Adri Díaz. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: als locals Argilaga i Jose Ramón, i als visitants Carlos Esteban, Fontanils, Àlex Pla i Cervantes.