3a divisió FEF

La Pobla no perd pistonada

Doblet d'Emaná. L'oportunisme del davanter dóna als de Posse una victòria que els apropa cada vegada més al Rubí

santfeliuenc1


pobla m.2


La Pobla de Mafumet continua exigint un alt nivell als equips que l'acompanyen en la part alta de la taula. Els de Martín Posse no afluixen i s'apropen al líder gràcies al doblet d'ahir d'Emaná, l'heroi en el triomf del filial del Nàstic.

De fet, el Santfeliuenc va ser lleugerament inferior al conjunt local i l'avantatge va acabar sent inferior. En el primer temps no hi va haver gaires més ocasions que el gol d'Emaná en un xut des de la frontal de l'àrea. El davanter va eixamplar les distàncies també amb una rematada des de fora de l'àrea, però abans els visitants havien posat en problemes Varo, que va haver d'intervenir en un parell d'ocasions en la primera part. Finalment, Alberto en el temps afegit amb un cop de cap en una jugada embolicada, va posar la por al cos del segon classificat, que s'aferma en aquesta privilegiada situació.

LA POBLA MAFUMET: Varo, Calavera, Javi Iglesias, Bonet, Joaqui, Mia Guasch, Julio Rey, Kike Tortosa (Gestí, 13'), Álvaro, Alfons Serra (Bicho, 72') i Emaná (Abel Rita, 64'). SANTFELIUENC: Carlos Miguel, Nacho, Faura (Peralta, 9'), Joserra, Tena, Ortiz, Dani Sánchez, Quiles (Cano, 66'), Maldo (Edgar, 66'), Eric i Alberto. GOLS: 1-0 (24') Emaná. 2-0 (53') Emaná. 2-1 (90') Alberto. ÀRBITRE: Albelda Bárcenas. T.G.: Als locals Serra i Varo. PÚBLIC: Unes 400 persones al municipal de la Pobla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)