2a divisió FEF

Al Bernabéu via Son Malferit

2a divisió B. Abans dels compromisos històrics de copa de la setmana que ve, el Cornellà i l'Hospitalet hauran de centrar la motivació i els esforços en els partits de lliga, que són importants

No és fàcil per a un entrenador mantenir l'equip motivat per al compromís de lliga quan, pocs dies després, afronten un partit històric que, més enllà del resultat, recordaran sempre. El Cornellà, que dimarts visitarà el Bernabéu en la tornada dels setzens de final de la copa, jugarà demà a Son Malferit contra l'Atlètic Balears, el mateix dia que l'Hospitalet, que dimecres rebrà l'Atlético de Madrid en l'anada de la mateixa eliminatòria, jugarà a casa contra el Saragossa B. “Hem d'insistir que, per a nosaltres, el principal és la lliga i que el partit contra el Real Madrid no ens pot desconcentrar ni una mica del nostre objectiu principal, que és aconseguir punts per segellar com més aviat millor la permanència”, assegura el tècnic del Cornellà, Jordi Roger, que aquests dies té feina extra en l'aspecte psicològic. “És normal que es parli del Madrid, que ho fem dins del vestidor, perquè tot l'entorn t'hi porta, però hem de centrar les forces en l'Atlètic Balears”, afirma Roger, conscient de la importància del duel contra l'equip mallorquí.

El Cornellà acumula quatre jornades sense guanyar i, malgrat que l'equip verd, segons el seu tècnic, ha mostrat un bon nivell –“hem empatat tres dels partits, en els quals hem competit bé, i només vam estar malament al camp de l'Hospitalet”, explica–, necessita trencar la ratxa per no complicar-se més la vida: “Si guanyem, estarem molt més tranquils i gaudirem més el duel al Bernabéu.” Jordi Roger no té cap dubte que, el millor onze, el traurà demà contra l'Atlètic Balears. Contra el Madrid, en canvi, “l'objectiu és que tots els jugadors se sentin partícips” d'una eliminatòria històrica entre el partit d'anada del 29 d'octubre (1-4) i el de tornada.

L'Hospitalet, per la seva banda, que també jugarà demà el partit de lliga contra el Saragossa B –els partits dels equips que la setmana que ve juguen la copa s'han avançat un dia– espera mantenir el bon rendiment a casa, que és el que, en la lliga, li permet mantenir-se fora de la zona de descens. Necessita, però, una victòria per no acostar-s'hi gaire.

El millor onze, el trauré dissabte. En la copa intentaré que tots els jugadors se sentin partícips
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Hem de centrar totes les forces en l'Atlètic Balears. Si guanyem, estarem molt més tranquils i disfrutarem més el duel del Bernabéu
Hem d'insistir que, per a nosaltres, el principal és la lliga i que el partit contra el Real Madrid no ens pot desconcentrar ni una mica

La victòria contra l'Elx B, un bon mirall

A Jordi Roger, el preocupa una possible desconcentració dels seus homes en el partit de demà, però només fins a un cert punt, ja que recorda que, just abans del partit d'anada de l'eliminatòria contra el Madrid, el seu equip va derrotar l'Elx B (2-1). “Llavors ja vam demostrar que, malgrat tot el que s'havia parlat després del sorteig que ens havia aparellat amb el Madrid, ens podíem centrar en la lliga”, afirma el tècnic del Cornellà. Precisament, la victòria contra el filial de l'Elx és l'última de l'equip del Baix Llobregat, que posteriorment ha empatat contra el Nàstic, el Sant Andreu i el Badalona, i ha perdut al terreny de joc de l'Hospitalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)