3a divisió FEF

Suspensió en la mitja part

3a divisió. El partit entre el Santfeliuenc i el Rubí es va ajornar en el descans amb empat sense gols (45') perquè la intensa pluja va deixar el terreny de joc de les Grases convertit en un bassal

RUBÍ(S.A.) 0


SANTFELIUENC0


Només 45 minuts de futbol en el Santfeliuenc-Rubí. Un aiguat que es va fer molt intens a partir del minut 20 va deixar la gespa convertida en un enorme bassal que impedia la circulació de la pilota. L'àrbitre va prendre la decisió més sensata suspenent el partit en el descans. Ara tots dos equips hauran de buscar una data per a la continuació. El breu partit va ser entretingut i intens. El Santfeliuenc va sortir manant i en el minut 6 va disposar d'una clara ocasió de gol, en un córner. L'ensurt va fer reaccionar el Rubí, que va tenir dues bones oportunitats, una salvada per Carlos i l'altra, un xut de Boris Garrós, va sortir llepant el travesser.

SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Nacho Ruiz, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Cano Quiles i Éric Pacheco. RUBÍ: Miguel Ramos, Kiki, Aitor Torres, Castell, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila, Adrià Díaz, Boris Garrós, Juanjo Carricondo i Roger. GOLS: cap. ÀRBITRE: Díaz Melero. T.G.: Als local Álex Bolaños i Joserra, i al visitant Kiki. INCIDÈNCIES: uns 200 espectadors a l'estadi de les Grases. La pluja va fer que les Grases presentés la pitjor entrada de la temporada tot i la visita del líder. A causa de la intensa pluja, el partit es va suspendre en el descans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)