El Palamós ja respira tranquil

Reviscuts. Del Moral dóna la segona victòria consecutiva als de Joan Mármol i surten de la zona de descens

palamós1

vilassar0

El Palamós va sumar la segona victòria consecutiva des que Joan Mármol s'ha fet càrrec de l'equip després de guanyar al camp del Vilassar gràcies a un únic gol de Del Moral en els primers minuts de partit, que va valer tres punts molt importants per als palamosins, que abandonen la zona de descens desprès de cinc jornades.

El Palamós va començar el partit amb bones sensacions i bona actitud, que ben aviat els hi van valdre per avançar-se en el marcador. Cristian del Moral, amb un magnífic llançament de falta, va sorprendre el porter del Vilassar, Àlex, i va obrir el marcador al minut 12' de partit. Els locals van buscar l'empat abans del descans, amb més presència en camp contrari, però no va ser capaç de convertir les arribades en ocasions de perill.

En la represa els dos equips van començar tenint ocasions molt clares, però els dos porters van salvar el seu equip de rebre un gol que, en el cas del Palamós, hauria deixat el partit molt ben encarat pels seus interessos. Arimany (51'), Venzal (53') i Del Moral (55') van ser els protagonistes de les ocasions palamosines en el primer quart d'hora, però en totes tres ocasions la pilota no va acabar en gol per molt poc. Però Bayona va tornar a ser decisiu, i tampoc va permetre que les clares ocasions locals signifiquessin l'empat. A l'últim quart d'hora hi va haver temps per la polèmica en els dos sentits. Un gol anul·lat a Arimany i un possible penal a l'àrea del Palamós; però res va fer canviar un marcador favorable al Palamós, que els de Joan Mármol van defensar amb ordre, intensitat i efectivitat davant un rival directe.

VILASSAR: Álex, Joël, Jose, Peque, Àitor; Romero (Galeano, 81'), Creus, Roberto, Eloi Fontanella; Mendo (Anselmo, 58') i Urbano (Jan, 20'). PALAMÓS: Bayona, Elies, Cano, Adri Garcia, Subi; Del Moral (Amós Gasca, 62'), Matamala, Venzal, Marc Medina (Gerard Herrera, 81'); Àxel (David Torres, 68') i Sergi Arimany. GOLS: 0-1 (12') Del Moral. ÀRBITRE: Carballo Velázquez. T.G.: Als locals Jose, Creus i Anselmo; i als visitants Venzal i Elies. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 100 espectadors al municipal Xevi Ramón de Vilassar de Mar.
Reconec que estem tenint un punt de sort que ens havia faltat fa unes quantes jornades
Joan Mármol
entrenador del palamós
Avui no hem donat una bona imatge com la setmana passada, però ara per ara el més important és poder sumar punts

El ventall de golejadors, cada vegada més ampli

Les últimes tres temporades el Palamós havia tingut un clar protagonista en la faceta golejadora. Javi Revert, aquesta temporada al Figueres, havia sumat un total de 68 gols repartits en les tres últimes temporades, i s'havia convertit en l'home gol dels de la Costa Brava. Aquest any, amb la marxa del davanter, la resta de l'equip havia de fer un pas endavant de cara el gol, i l'arribada d'Àxel Vizuete havia de ser un complement important. Desprès de quinze jornades, encara no s'ha destacat cap golejador en particular. De moment els 19 gols que porta el Palamós aquesta temporada s'han repartit entre set jugadors. Els màxims golejadors, ara per ara amb cinc gols, continuen sent Arimany i Àxel, tot i que el ex del Peralada no veu porteria des de la cinquena jornada. Del Moral, amb el gol d'ahir, també es destaca com a golejador de l'equip i ja en suma tres, dos d'ells de falta directa.