1a divisió

El pragmatisme de l'Atlético

1a divisió. El conjunt ‘colchonero', sòlid i efectiu, s'imposa al feu de l'Elx i agafa embranzida aconseguint la cinquena victòria consecutiva

ATLÉTICO2


ELX0


Diego Simeone insisteix, no mira amunt, però sobre la gespa el seu equip no diu el mateix. Continua guanyant, sent sòlid i tirant els partits endavant com feia l'any passat, en què va proclamar-se campió. Ahir, al Martínez Valero, l'Atlético va fer una nova demostració d'efectivitat per derrotar (0-2) l'Elx i dormir en la segona posició de la taula.

El matx va ser pla, espès, i els colchoneros tenen una arma perfecta per desencallar aquestes situacions: la pilota aturada. José Giménez va culminar una fantàstica jugada assajada després d'un córner i va aplanar el camí dels blanc-i-vermells. Sense estridències, el conjunt de Simeone va ser molt pràctic, va madurar el partit i, després del descans, Mario Mandzukic, que acumula 12 gols en totes les competicions, va aprofitar una assistència de Gabi per definir el duel.

ELX: Tyton, Suárez, Lombán, Enzo Roco, Cisma, Mosquera, Fajr, Pasalic (Cristian Herrera, 60'), Coro (Fragapane, 66'), Jonathas i Víctor Rodríguez (Álvaro Giménez, 83'). ATLÉTICO: Moyá, Juanfran, José Giménez, Diego Godín. Siqueira, Tiago, Gabi, Raúl García, Arda Turan (Raúl Jiménez, 80'), Koke i Mandzukic (Griezmann, 74'). GOLS: 0-1 (16') José Giménez. 0-2 (53') Mandzukic. ÀRBITRE: Bikandi Garrido (col·legi basc). Va ensenyar targeta groga a Enzo Roco i Jonathas, per als locals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)