3a divisió FEF

Ningú no frena el Prat

Imparables. El conjunt potablava va imposar-se al Vilassar amb tres gols el darrer quart d'hora del partit i encadena cinc victòries en la lliga

vilassar0


prat3


El Prat ha canviat radicalment el seu rendiment amb Manolo Márquez i, ahir, va imposar-se al Vilassar de Mar, encadenant així la cinquena victòria en la lliga. En el primer temps, els potablava van disposar de bones ocasions per obrir la llauna, però va faltar el punt d'encert necessari per aconseguir el primer gol. La tònica de la segona meitat va ser molt similar, amb un Prat que duia la iniciativa del joc i un Vilassar arreplegat que intentava crear perill en alguna sortida ràpida. Tot just després de la represa, Sascha va tenir una ocasió immillorable, però va enviar la pilota al cos d'Àlex quan ho tenia tot a favor (48') i, més tard, el mateix davanter va colpejar amb poca força una centrada des de l'esquerra (68'). El premi a la insistència pratenca va arribar a un quart d'hora per al final, quan Oriol Molins va pentinar una centrada de Xavi Muñoz per anotar el primer gol del partit. Un cop oberta la llauna, l'equip local va agradar-se i Sascha va marcar poc després amb un tir ras i potent. Per arrodonir-ho, el porter Toni Texeira va aparèixer per evitar la primera diana maresmenca després d'un xut d'Anselmo (89') i Oriol Molins va aconseguir el seu doblet després d'una bona assistència de Pedro Bilbao (3-0). Tres gols, tres punts, i el Prat que posa la directa, mentre que el Vilassar continua a la cua.

PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Murillo (Carrasco, 81'), Cazorla, Ricarte (José García, 71'); Xavi Muñoz, Oriol Molins, Charly Ruiz; Pedro Bilbao, Juli (Ferri, 68') i Sascha. VILASSAR DE MAR: Àlex; Joel, Romero, Peque, Aitor; Pujol, Galeano (Machado, 82'), Mendo (Anselmo, 4'); Roberto, Jan i Eloy (Roldan, 69'). GOLS: 1-0 (76') Oriol Molins. 2-0 (78') Sascha. 3-0 (93') Oriol Molins. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Al local Xavi Muñoz; i als visitants Anselmo, Pujol i Aito. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.

Canvi de perspectiva al Sagnier

Quan Manolo Márquez va arribar al Prat cinc jornades enrere, el conjunt potablava era penúltim i tenia la zona d'ascens 13 punts per sobre. La ratxa victoriosa que arrossega l'equip, però, ha fet que la situació canviï radicalment. Els del Baix Llobregat són ara novens i tenen el Masnou (4t), vuit punts per sobre. En cinc jornades, doncs, el Prat ha escurçat 5 punts la diferència amb la part alta i, sobretot, s'ha allunyat del perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)