3a divisió FEF

La Pobla no perdona

Triomf clar. El filial del Nàstic venç el Martinenc i l'enfonsa encara més

MARTINENC0


LA POBLA MAF.3


La Pobla de Mafumet és un dels quatre conjunts que encapçala la taula després de superar de manera contundent el Martinenc, que amb la derrota continua descendint posicions i s'ha situat penúltim. En el primer temps, el conjunt barceloní va defensar bé davant dels del Tarragonès i gairebé no es van veure ocasions clares de perill. Tot just després de la represa, això sí, els visitants van estar a punt d'avançar-se amb una gran acció d'Elhadji, que va acabar a la fusta. A partir d'aquí, però, el filial del Nàstic va imposar la seva llei i va fulminar els de Manel Moya amb tres gols.

En el minut 60, Robert Bonet va aprofitar una jugada enrevessada per agafar la pilota i batre Carulla. El 2-0 arribaria en el 67', quan Emaná va connectar una bona centrada de Vadillo amb el cap i va marcar un golàs, ja que va rematar des de fora de l'àrea. La cirera grana la posaria Sergi Moreno, que va culminar amb el gol una bona acció personal en un contraatac (73').

LA POBLA DE MAFUMET: Albert Ribera, Calavera, Javi Iglesias, Roger Bonet (Mia Guasch, 75'), Vadillo, Bicho, Gestí (Kike Tortosa, 66'), Gabi López, Álvaro Fernández, Alfons Serra i Emaná (Sergi Moreno, 71'). MARTINENC: Carulla, Álex, Diego, Sergio, Acosta, Alberto, Pitu, Céspedes (Roger, 73'), Elhadji, Èric (Cristian, 62') i Juanlu (Pau, 81'). GOLS: 1-0 (60') Roger Bonet. 2-0 (67') Emaná. 3-0 (73') Sergi Moreno. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Calavera, Roger Bonet i Vadillo; i als visitants Sergio i Juanlu. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)